Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κιμ Καρντάσιαν: Κοιμήθηκε στα κρυφά με τον Πιτ Ντέιβιντσον, 2 μήνες μετά τον χωρισμό τους

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Πιτ Ντέιβιντσον έδωσαν τέλος στη σχέση τους, σε μία περίοδο που τίποτα δεν προμήνυε τον χωρισμό τους.

Αν και η 41χρονη τηλεπερσόνα δείχνει μέχρι και τώρα να είναι κάθετη στην απόφασή της, δημοσιεύματα του ξένου Τύπου την θέλουν να κάνει… πισωγυρίσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Sun, το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε έναν «μυστικό ύπνο» στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Καρντάσιαν στη Νέα Υόρκη, περίπου δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Η Καρντάσιαν επέστρεφε από το ταξίδι της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ενώ ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Bupkis».

«Ο Πιτ επισκέφτηκε την Κιμ στο δωμάτιό της και την επόμενη μέρα η Κιμ εθεάθη να βγαίνει κρυφά από την πίσω είσοδο του ξενοδοχείου μεταμφιεσμένη. Σκαρφάλωσε για να επισκεφτεί τον Πιτ στο Στάτεν Άιλαντ» ανέφερε πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα. Από την ώρα που ή είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου πολλοί είναι εκείνοι που ποντάρουν σε μία επανένωση.

kimpete

Ο Ντέιβιντσον ζητούσε απελπισμένα  δεύτερη ευκαιρία 

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ο Ντέιβιντσον κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να σώσει τη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ζητούσε απελπισμένα μία δεύτερη ευκαιρία, καθώς εκτός από την ίδια την Καρντάσιαν έχει επιστρατεύσει και τη μητέρα αλλά και τις αδερφές της, για να της αλλάξουν γνώμη.

kim_pete

Αναλυτικότερα, άτομο από το κοντινό περιβάλλον του κωμικού, είπε στο ΟΚ Magazine:

«Ο Πιτ παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, Κρις Τζένερ, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους. Ο Πιτ είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Πιτ θα έβγαινε ποτέ με κάποιον σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα την ξανακερδίσει».

pete-kim-kardashian-1_2

Τα δημοσιεύματα θέλουν την τηλεπερσόνα να είναι αυτή που χώρισε τον Ντέιβιντσον και μοιάζει απρόθυμη να αλλάξει γνώμη. «Ο Πιτ είναι υπέροχος τύπος αλλά πολύ έντονος. Θέλει να παντρευτεί γρήγορα, αλλά η Κιμ δεν έχει χωρίσει ακόμη πλήρως», είπε άλλο άτομο από το φιλικό περιβάλλον του 28χρονου. «Αυτό που κάνει ο Πιτ τώρα δεν είναι καλό. Επιβεβαιώνει μόνο αυτό που ήξερε ήδη η Κιμ. Ο Πιτ πρέπει να χαλαρώσει. Το να έρχεται σε επαφή με τα μέλη της οικογένειάς της δεν είναι ευχάριστο – είναι απελπισμένο».

Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την έιδηση του χωρισμού

Ο Πιτ Ντέιβιντσον έδειχνε καταβεβλημένος καθώς εθεάθη για ψώνια την περασμένη Κυριακή, μετά τον χωρισμό του από την Κιμ Καρντάσιαν. Βρέθηκε σε κατάστημα στο Cairns της Αυστραλίας, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο του.

Ο Nτέβιντσον, ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Wizards», φορούσε μια μαύρη φόρμα και ένα μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ καθώς επισκεπτόταν το εμπορικό κέντρο. Ο πρώην σταρ του SNL φορούσε γυαλιά ηλίου και επέλεξε ένα μονόχρωμο μαύρο σύνολο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου