Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τζέιμς Κόρντεν: Τα γυρνάει μετά τη «συγγνώμη» στον ιδιοκτήτη του Balthazar – «Δεν έκανα τίποτα λάθος»

Μετά την απολογία του στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Balthazar στη Νέα Υόρκη για την συμπεριφορά του προς το προσωπικό, ο Τζέιμς Κόρντεν παραχώρησε συνέντευξη και τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ωστόσο, η τοποθέτησή του μοιάζει περισσότερο σα να παίρνει πίσω τη «συγγνώμη» που ζήτησε παρά να την εννοεί.

Ο εστιάτορας Κιθ ΜακΝάλι έφτασε σε σημείο να απαγορεύσει την είσοδο στον Αμερικανό κωμικό και να τον αποκαλέσει «κρετίνο» για τη συμπεριφορά του απέναντι στο προσωπικό.

Ο 44χρονος παρουσιαστής της εκπομπής «The Late Late Show» μίλησε γι’ αυτή τη διαδικτυακή επίθεση σε μια συνέντευξη στους «New York Times».

Ωστόσο η στάση του μάλλον δεν εξομαλύνει τα πράγματα: «Δεν έκανα τίποτα λάθος, από καμία άποψη. Νιώθω τελείως Ζεν σχετικά με αυτό. Γιατί το θεωρώ ανόητο. Πιστεύω ότι δεν αφορά κανέναν μας. Δεν αφορά εσάς. Σίγουρα δεν αφορά την εφημερίδα σας».

Στη συνέχεια ο Κόρντεν ανέφερε ότι και μια άλλη πελάτισσα του εστιατορίου, σε διπλανό τραπέζι, έδωσε πίσω τα αβγά που είχε παραγγείλει. Ο κωμικός είπε στο δημοσιογράφο των New York Times: «Φαντάζεσαι να την εκθέταμε στο Twitter; Θα ήταν δίκαιο κάτι τέτοιο;».

Ο Κόρντεν δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πώς ακριβώς μίλησε η συγκεκριμένη πελάτισσα στους σερβιτόρους. Γιατί εκεί βρίσκεται κυρίως το πρόβλημα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του εστιάτορα.

Ο ΜακΝάλι αναφέρθηκε σε δύο διαφορετικά περιστατικά. Στο πρώτο, ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν, όταν βρήκε μια τρίχα στο γεύμα του είπε στο σερβιτόρο:

Ισχυρίζεται ότι ο Κόρντεν, όταν βρήκε μια τρίχα στο γεύμα του είπε στο σερβιτόρο: «Φέρτε μας αμέσως τώρα έναν ακόμα γύρο ποτών. Και κεράστε μας όλα τα ποτά που έχουμε πιει μέχρι τώρα. Αλλιώς θα γεμίσω με κακές κριτικές το Yelp»

Σε μια άλλη περίσταση, ο Κόρντεν επισκέφτηκε το Balthazar με τη σύζυγό του. Όταν έγινε ένα λάθος στην παραγγελία του, ο ΜακΝάλι υποστηρίζει ότι ο κωμικός άρχισε να φωνάζει στη σερβιτόρα: «Δεν μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας! Ίσως να μπω εγώ στην κουζίνα και να μαγειρέψω μόνος μου την ομελέτα!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου