Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μπέλα Χαντίντ – Δεν εγκρίνει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την Τζίτζι: Είναι πολύ καλή γι’ αυτόν

Όσο κι αν φαντάζει «ωραίο ζευγάρι», η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει πάρει με «καλό μάτι» το ειδύλλιο της αδερφής της, Τζίτζι Χαντίντ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τα δύο μοντέλα είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, με τη Μπέλα Χαντίντ να έχει την τάση να «προστατεύει» συχνά και δημόσια την αδερφή της. Το ίδιο άλλωστε, είχε κάνει όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της Τζίτζι Χαντίντ από τον Ζάιν Μάλικ.

Ωστόσο τότε, ο τραγουδιστής φέρεται να είχε συμπεριφερθεί άσχημα στο μοντέλο, ενώ είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να την απατάει. Αυτό ίσως, έδινε ένα «δίκιο» στη Μπέλα να «ταχθεί» εναντίον του.

Όπως όλα δείχνουν όμως, η Μπέλα Χαντίντ δεν φαίνεται να εγκρίνει κανέναν για σύντροφο της αδερφής της. Το ίδιο πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Άρθρο της ισπανικής Marca υποστηρίζει πως ο η Μπέλα Χαντίντ θεωρεί πως «η αδερφή της παραείναι καλή για να είναι μαζί του».

 

 

Πιο συγκεκριμένα, πηγή από το περιβάλλον των δύο αδερφών δήλωσε πως η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει χαρεί ιδιαίτερα για το ειδύλλιο της αδερφής της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, καθώς η φήμη που έχει χτίσει σχετικά με τις σχέσεις του δεν είναι και η καλύτερη.

Είναι γνωστή άλλωστε, στη σόουμπιζ η συνήθειά του να εγκαταλείπει νωρίς τις συντρόφους του, προκειμένου να μη «δεσμευτεί». Συγκεκριμένα, τις αφήνει όλες πριν τα 26 τους. Aν και η Τζίτζι Χαντίντ «σπάει» αυτό το μοτίβο, καθώς έχει ήδη κλείσει τα 27, η αδερφή της δεν παύει να ανησυχεί.

«Η Μπέλα δεν είναι χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη. Δεν δέχεται αυτή τη σχέση. Ανησυχεί ότι η Τζίτζι θα καταλήξει να πληγωθεί και να ντροπιαστεί», αναφέρει η πηγή.

Από την άλλη μεριά ωστόσο, ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνάπτει σχέση με κάποια άνω των 25, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα στενός φίλος του ηθοποιού «τη βλέπει σοβαρά και σκέφτεται το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας».

Είναι λοιπόν, θέμα χρόνου να φανεί το πόσο θα διαρκέσει αυτό το ειδύλλιο, καθώς μετράει μόνο 1,5 μήνα.

 

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα»

Μία πηγή από το φιλικό περιβάλλον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight, ότι το πολυσυζητημένο ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα: «Είναι μαζί και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι. Τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ τους και είναι και οι δύο χαρούμενοι».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου