Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κιμ Καρντάσιαν: «Έκανα σεξ με τον Πιτ Ντέιβιντσον μπροστά στο τζάκι για να «τιμήσω» τη γιαγιά μου»

Η Κιμ Καρντάσιαν και Πιτ Ντέιβιντσον μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση τους δεν θα συμπεριληφθεί στο ριάλιτι «The Kardashians».

Το άκρως επιτυχημένο ριάλιτι αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική ζωή των αδελφών Καρντάσιαν και την οικογένεια γενικότερα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Πέμπτης η Κιμ συναντήθηκε με τη γιαγιά της Mary Jo «MJ» Shannon, τη μαμά Κρις Τζένερ και την αδελφή Κλόε Καρντάσιαν. Τότε προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεπερσόνα είπε ότι εκείνη και ο Ντέιβιντσον ακολούθησαν τις συμβουλές της γιαγιάς για τη σεξουαλική τους ζωή.

Ποια ήταν η συμβουλή της γιαγιάς;

Αποκάλυψε ότι είχε έρθει σε στενή επαφή με τον Πιτ κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης διαμονής σε ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες «προς τιμήν» της γιαγιάς της.

«Ξέρεις τι είναι τόσο τρελό;» ρώτησε τη γιαγιά της.  «Ο Πιτ κι εγώ μέναμε στο ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς το περασμένο Σαββατοκύριακο και καθόμασταν μπροστά στο τζάκι και μιλούσαμε για ώρες. Κάποια στιγμή, του είπα: «Η γιαγιά μου μου είπε ότι ζεις πραγματικά τη ζωή, όταν κάνεις σεξ μπροστά στο τζάκι». Οπότε, κάναμε σεξ μπροστά στο τζάκι για να σε τιμήσουμε».

Αφού μοιράστηκε την ιστορία, η γιαγιά της εξέφρασε ανησυχίες για την επιλογή της εγγονής της να έρθει σε επαφή στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς να σοκαριστεί από την αποκάλυψη. «Δεν πιστεύω να έγινε αυτό στον προθάλαμο;» ρώτησε.

«Όχι στο λόμπι». Η Κιμ αναφώνησε. «Αλλά πόσο ανατριχιαστικό είναι να σκέφτεσαι τη γιαγιά σου πριν κάνεις σεξ;».

Στη συνέχεια του επεισοδίου, η μαμά Κρις Τζένερ προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το ειδύλλιο της κόρης της, ΚιμΚαρντάσιαν, και του Πιτ Ντέιβιντσον.

«Ο Πιτ είναι καταπληκτικός. Χωρίς δράμα, χωρίς άγχος, είναι απλά ο Pete. [Ταιριάζει] με την οικογένεια. Νομίζω ότι η Κιμ είναι ευτυχισμένη, γελάει, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο Πιτ βγάζει τον καλύτερο εαυτό της».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00