Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις: «Δύσκολοι» καιροί για τα πριγκιπόπουλα – Η «ανώμαλη» προσαρμογή στο νέο «ταπεινό» σπίτι και ο νέος «ξεριζωμός»

Στο νέο τους σπίτι στο Γουίνσδορ, στο Adelaide Cottage, μετακόμισαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, αλλά η διαδικασία προσαρμογής τους δεν ήταν όπως θα ήθελαν.

Σημειώνεται πως η πενταμελής οικογένεια ξεκίνησε μια νέα ζωή σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, αλλάζοντας σελίδα στην οικογενειακή ζωή του αφού όπως έγινε γνωστό, επέλεξαν μια «ταπεινή» κατοικία στο Γουίνδσορ, για να εξασφαλίσουν μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή για τα τρία πριγκιπόπουλα.

Ωστόσο, δεν πήγαν όλα καλά, αφού η μετακόμιση δυστυχώς, ήταν το ίδιο διάστημα με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, η βασίλισσα «έφυγε» την ίδια μέρα που τα πριγκιπόπουλα ξεκινούσαν μαθήματα στο νέο διαφορετικό σχολείο τους.

Μια πηγή «κοντά στην οικογένεια» ανέφερε στο People ότι αυτή ήταν μια ιδιαίτερα «αγχωτική στιγμή» για την Κέιτ, εξηγώντας ότι «τα πράγματα ήταν πολύ τεταμένα εκείνη την εβδομάδα και δεν ήταν η περίοδος προσαρμογής που περίμεναν».

Φυσικά, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι ενθουσιασμένοι που τα παιδιά τους απολαμβάνουν το νέο τους σπίτι, το οποίο είναι ένα “ανοιχτό πάρκο” στην εξοχή. «Τους αρέσει που τα παιδιά μπορούν να βγουν με τα ποδήλατά τους και να κάνουν βόλτες γύρω από το κτήμα», είπε ένας φίλος τους στο People. «Είναι μια πραγματική μικρή κοινότητα».

 

Νέα μετακόμιση εν όψει

Ωστόσο, αν και δεν πρόλαβαν καλά καλά να μετακομίσουν, η οικογένεια έχει μπροστά της νέα μετακόμιση.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ πρόκειται να μετακομίσουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, καθώς ο Γουίλιαμ είναι ο επόμενος στη σειρά για τον θρόνο μετά τον θάνατο της γιαγιάς του.

Αυτό σημαίνει νέα ανατροπή στη ζωή των παιδιών τους που θα «ξεριζωθούν» ξανά. Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να το κάνουν με τους δικούς τους όρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν «αναμένεται να ξεριζώσουν άμεσα την οικογένειά τους για να μετακομίσουν στο Κάστρο του Ουίνδσορ» και αντίθετα «θα τους επιτραπεί αν θέλουν να μείνουν στο Adelaide Cottage μέχρι να είναι έτοιμοι».

Ωστόσο, η μετακόμιση θα είναι μια αναγκαία συνθήκη για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πάντως, για την ώρα τα σχέδια μετεγκατάστασης θα μείνουν σε αναμονή, καθώς δεν μπορούν να ταράξουν και πάλι την καθημερινότητα των παιδιών μέσα σε λίγους μήνες.

Το ζευγάρι θέλει να δώσει στα παιδιά του την ευκαιρία να εγκατασταθούν στο σχολείο τους και να αποφύγουν οποιαδήποτε άλλη αναταραχή για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα… Είναι πολύ χαρούμενοι αυτή τη στιγμή στο σπίτι τους και η ζωή τους κινείται γύρω από το τι είναι καλύτερο για τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το Adelaide Cottage βρίσκεται στο Windsor Great Park, το οποίο έχει πάνω από 5.000 στρέμματα γης, συμπεριλαμβανομένων τριών πάρκων ιππασίας και καθορισμένων περιοχών για ψάρεμα, ορεινή ποδηλασία και γκολφ.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, έχει μόνο 4 υπνοδωμάτια και καθόλου περιττή χλιδή. Το ακίνητο χτίστηκε το 1831 και ανακαινίστηκε το 2015, επομένως δεν απαιτούνται άλλες δαπανηρές ανακαινίσεις ή πρόσθετη ασφάλεια με χρηματοδότηση από τους φορολογούμενους. Σύμφωνα μάλιστα με τη Sun, δεν έχουν οικιακό προσωπικό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου