Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Είμαι single και απολαμβάνω την ελευθερία μου»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι λίγο καιρό μετά την έκδοση του διαζυγίου της, από τον πρώην σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, μίλησε στο Variety και τόνισε πως απολαμβάνει την ελευθερία της.

«Ένα από τα πράγματα που γράφω στο τελευταίο κεφάλαιο του βιβλίου μου “My Body”, έχει να κάνει με τον έλεγχο και την κατανόηση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος, είναι να έχεις κάποιον έλεγχο του εαυτού σου, και να αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους» εξήγησε η 31χρονη στη συνέντευξή της

«Είμαι πρόσφατα single, για πρώτη φορά στη ζωή μου, και απλώς νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία μου και δεν ανησυχώ υπερβολικά για το πώς με αντιλαμβάνονται οι άλλοι» σημείωσε το μοντέλο στη συνέχεια.

Η αινιγματική ανάρτηση για τη σεξουαλικότητά της 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά με τα υπονοούμενα που αφήνει για τη σεξουαλικότητά της. Πιο συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες, το 31χρονο μοντέλο αναδημοσίευσε το βίντεο ενός άλλου χρήστη στο TikTok, στο οποίο μια γυναίκα ρωτάει μια άλλη: «Είσαι bisexual, έχεις έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;». Μόλις τελειώνει το βίντεο, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, κοιτάει τον φακό, δείχνει τον δικό της πράσινο, βελούδινο καναπέ και στη συνέχεια, χαμογελάει και ρίχνει μια πονηρή ματιά στην κάμερα.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση, σε συνδυασμό με μια παλαιότερη δήλωσή της, κατά την οποία εξηγούσε πως «δεν θα έβαζε ποτέ ταμπέλα στον εαυτό της», έχει δημιουργήσει την εντύπωση πως το μοντέλο δεν ελκύεται μόνο από άνδρες.

 

Μάλιστα, ενώ θα περίμενε κανείς κάποιοι να αντιδράσουν στην «αποκάλυψή» της, οι περισσότεροι χρήστες του TikTok επαίνεσαν την κίνησή της να μιλήσει δημόσια και πολλοί, χάρηκαν με το γεγονός ότι, ίσως, είναι αμφιφυλόφιλη.

«Τεράστια νίκη για τις γυναίκες», «Συγχαρητήρια που αποκαλύφθηκες, είμαι τόσο περήφανη για εσένα», γράφουν οι χρήστες κάτω από το βίντεό της.

εμ

Άλλοι έκαναν λόγο για την «καλύτερη ημέρα της ζωής τους», ενώ η πλειοψηφία χαρακτήρισε το coming-out του μοντέλου ως «μια νίκη για τις κυρίες».

 

 

 

Το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Μπραντ Πιτ

Το βίντεο της Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήρθε στο φως λίγες εβδομάδες αφότου το «Us Weekly» επιβεβαίωσε ότι «κάτι τρέχει» με τον Μπραντ Πιτ.

«Ο Μπραντ και η Έμιλι κάνουν παρέα ως φίλοι», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us στις 27 Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας ότι η σχέση τους είναι «σε πολύ πρώιμο στάδιο» αυτή τη στιγμή.

«Αλλά συμπαθούν ο ένας τον άλλον και είναι ενθουσιασμένοι να δουν πού θα πάνε τα πράγματα», πρόσθεσε η πηγή.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια άλλη πηγή δήλωσε στο Us ότι ο 58χρονος πρωταγωνιστής του «Fight Club» και η ηθοποιός του «Gone Girl» «έχουν βγει μερικά ραντεβού και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου».

Σύμφωνα με την πηγή, ο Πιτ «παίζει το παιχνίδι εδώ και καιρό» και «θέλει τον χρόνο του πριν δεσμευτεί σε κάτι σοβαρό», παρά το γεγονός ότι περνάει χρόνο με τη Ραταϊκόφσκι.

 

 

Η συγγραφέας του «My Body», από την πλευρά της, εξακολουθεί να απολαμβάνει την εργένικη ζωή μετά το διαζύγιό της από τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ στις 8 Σεπτεμβρίου.
Το εν διαστάσει ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2018, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου δημοσιοποίησε το ειδύλλιό του. Ο γιος τους Σιλβέστερ γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, οι φήμες περί χωρισμού βγήκαν στο φως αφού η ηθοποιός του εθεάθη χωρίς τη βέρα της τον Ιούνιο. 

Το Us επιβεβαίωσε τον Ιούλιο ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00