Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ζιζέλ: Η «μπηχτή» του μοντέλου στα social media μετά τον χωρισμό με τον Μπρέιντι

Δεδομένος θεωρείται ο χωρισμός της Ζιζέλ Μπούντχεν με τον Τομ Μπρέιντι για τα ξένα μέσα, που «παρακολουθούν» κάθε της κίνηση ακόμη και τα σχόλια που κάνει στο διαδίκτυο.

Μέχρι και σήμερα, το άλλοτε supermodel δεν έχε προχωρήσει σε κάποια δήλωση για το διαζύγιο που φαίνεται να ζητά από τον Μπρέιντι. Ωστόσο, άφησε ένα αινιγματικό σχόλιο σε μία ανάρτηση στο Instagram με την οποία μάλλον ταυτίστηκε.

Πρόκειται για μία ανάρτηση που έκανε ο Τζέι Σέτι, ένας Άγγλος συγγραφέας και παρουσιαστής εκπομπής σε podcast.

 

Η ανάρτηση του Σέτι έγραφε: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια αφοσιωμένη σχέση με κάποιον που είναι ασυνεπής μαζί σου. Διαβάστε το ξανά». Ανάμεσα στα σχόλια που άφησαν πολλοί κάτω από τη δημοσίευση του παρουσιαστή, ήταν και αυτό της Ζιζέλ, η οποία απλώς άφησε ένα εικονίδιο που σημαίνει «ευχαριστώ».

zizel_shetty

Η αντίδρασή της στη δημοσίευση περί μη συνέπειας έρχεται λίγο μετά την είδηση ότι παίρνει διαζύγιο με τον αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αλλά και την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στη Vogue, όπου ανέφερε ότι εκείνη έκανε το καθήκον της και στήριξε τον άνδρα της, όσον αφορά την καριέρα του.

Ο Μπρέιντι, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα είχε υποσχεθεί ότι θα τερμάτιζε την καριέρα του στο NFL, όπως έκανε και εκείνη για χάρη της οικογένειάς τους. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν το γεγονός αυτό, ως βασική αιτία του χωρισμού τους.

brady_zizel_xr

Βέβαια, η αντίδρασή της στη δημοσίευση περί μη συνέπειας, θα μπορούσε να αφορά την κακή ερωτική ζωή του πρώην ζευγαριού, αφού η ίδια δεν έχει διαψεύσει τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ζιζέλ να έχει χωρίσει τον Μπρέιντι επειδή δεν έκαναν σεξ.

gamoszizel93
Ο γάμος της Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι

Σύμφωνα με το RadarOnline, κατά τα λεγόμενα γνωστών του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, έκαναν λόγο για την «ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή».

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το… γήπεδο.

zizel0920

Ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Gisele_Bundchen

 

Προσέλαβαν δικηγόρους

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι μένουν εδώ και μήνες σε διαφορετικά σπίτια, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται πως έχει ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες για να πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Page Six και πρόσφατο δημοσίευμά του που επικαλείται πολλές πηγές, το supermodel και ο αθλητής του NFL έχουν προσλάβει δικηγόρους, προκειμένου να βγει το διαζύγιό τους.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να ζει χωριστά εξαιτίας ενός μεγάλου καβγά, τον οποίο δεν κατάφεραν ποτέ να λύσουν. «Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό το θα ήταν το τέλος τους, αλλά φαίνεται ότι είναι» ανέφερε μία πηγή.

Άλλο άτομο από το στενό περιβάλλον των Ζιζέλ και Μπρέιντι, δήλωσε στην Page Six: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει επιστροφή τώρα. Και οι δύο έχουν δικηγόρους και κοιτάζουν τι θα συνεπάγεται ο χωρισμός, ποιος παίρνει τι και πώς θα είναι τα οικονομικά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου