Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Αποκάλυψη για τον Μικ Τζάγκερ: Είχε ερωτικές σχέσεις με δύο μέλη των Rolling Stones;

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες δεκαετίες για την ερωτική ζωή του τραγουδιστή των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ. Μία από τις πολλές φήμες που κυκλοφορούν είναι ότι έχει βρεθεί στο κρεβάτι με τον Ντέιβιντ Μπάουι και ο εμβληματικός τραγουδιστής, που έχει αμέτρητες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο, είναι στην πραγματικότητα
bisexual.

Ένα νέο βιβλίο έρχεται να ενισχύσει αυτές τις φήμες και υποστηρίζει ότι ο Μικ Τζάγκερ είχε ερωτικές περιπέτειες τόσο με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Κιθ Ρίτσαρντς αλλά και τον κιθαρίστα, Μικ Τέιλορ που συμμετείχε στους Stones από το 1969 έως το 1974. Το βιβλίο με τίτλο «The Stone Age» της συγγραφέως Λέσλι Αν Τζόουνς αναφέρεται στην ερωτική σχέση του Ντέβιντ Μπάουι με τον Μικ Τζάγκερ και σε μία ακόμη ερωτική περιπέτεια με τον Αυστριακό ηθοποιό, Χέλμουτ Μπέργκερ.

Η συγγραφέας έχει προσθέσει αποσπάσματα από συνεντεύξεις της πρώην συντρόφου του Κιθ Ρίντσαρντς, Ανίτας Πάλενμπεργκ και της Μαριάν Φέιθφουλ, η οποία είχε σχέση με τον Μικ Τζάγκερ. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι υπήρχε σεξουαλική έλξη μεταξύ των δύο μελών του συγκροτηματότος. Μάλιστα η Παλενμπεργκ είχε αναφέρει ότι από την πρώτη μέρα που συνάντησε τον Μικ Τζάγκερ ήξερε ότι ήταν ερωτευμένος με τον Κιθ Ρίτσαρντς.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου