Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Κλόε Καρντάσιαν και Τρίσταν Τόμπσον: Της είχε κάνει πρόταση γάμου και εκείνη… τον απέρριψε

Νέες πληροφορίες έρχονται στη επιφάνεια και αφορούν στην πολύκροτη σχέση του Τρίσταν Τόμπσον και της Κλόε Καρντάσιαν. Πιο συγκεκριμένα, ο Τόμπσον είχε κάνει μία «μυστική» πρόταση γάμου στην Καρντάσιαν τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά εκείνη τον απέρριψε.

Η αποκάλυψη έγινε στο επεισόδιο του ριάλιτι The Kardashians: «Σου έκανε πρόταση γάμου και δεν μας το είπες ποτέ, και τον ρώτησα μήνες αργότερα και μου είπε ότι του αρνήθηκες» είπε η Κιμ στην Κλόε σε μια συνομιλία τους.

Ο μπασκετομπολίστας, όπως επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με τις ξένες πηγές, είχε κάνει πρόταση στην τηλεπερσόνα, όμως εκείνη τον απέρριψε, γιατί δεν ήταν σίγουρη.

«Ήθελα να βεβαιωθώ ότι αυτή είναι μια εντελώς διαφορετική σχέση, ήθελα να είμαι περήφανη που λέω ότι είμαι αρραβωνιασμένη με οποιονδήποτε» είπε η Κλόε κατά τη διάρκεια προβολής του επεισοδίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου επεισοδίου, η οικογένεια προσπαθούσε να παρηγορήσει την Κλόε, η οποία παρουσιάστηκε εμφανώς αναστατωμένη, με την είδηση ότι ο Τόμπσον, υπήρξε ξανά άπιστος: «Δεν ξέρω αν είμαι δυνατή. Είμαι μουδιασμένη με όλα αυτά» ανέφερε.

 

Το τέλος της σχέσης τους

Ο Τόμπσον, ο οποίος είναι γνωστός για την άστατη ζωή του, λίγες ώρες αφού η Κλόε Καρντάσιαν ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου τους, τον οποίο απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας, ο ο πατέρας του παιδιού εμφανίστηκε με μία νέα παρουσία στο πλευρό του.

Πρόκειται για τη Χουανίτα, όνομα αρκετά γνωστό στην πλατφόρμα του OnlyFans.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, εθεάθη στη Μύκονο να απολαμβάνει τις διακοπές του, αλλά και την παρέα μιας μυστηριώδους γυναίκας, της οποίας η ταυτότητα παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Ενώ ήταν ζευγάρι με την Κλόε Καρντάσιαν, είχε απασχολήσει πολλές φορές τον Τύπο με τα σκάνδαλα που προκαλούσε. Οι φορές που υπήρξε άπιστος δεν ήταν λίγες και φυσικά, αποτέλεσαν τον λόγο του χωρισμού του από τη διάσημη τηλεπερσόνα.

Το «κερασάκι στην τούρτα» φυσικά, δεν ήταν άλλο από τον «παράνομο» δεσμό του με τη Μάραλι Νίκολς, με την οποία τελικά, απέκτησε ένα παιδί. Όσο κι αν προσπάθησε να πείσει τον κόσμο -και την Κλόε- ότι δεν είναι ήταν εκείνος ο πατέρας, το τεστ DNA «μίλησε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου