Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Γουάντα Νάρα: Ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ικάρντι και ακολούθησε ξανά τον Μάξι Λόπες

Αφού πέρασε από 40 κύματα ο γάμος τους και έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο διαζύγιο, το γυαλί ανάμεσα σε Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως όχι απλά έχει ραγίσει, αλλά έσπασε οριστικά.

Η επιχειρηματίας, μοντέλο και μέχρι πρότινος μάνατζερ του Αργεντινού άσου έριξε «βόμβα» τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού ανακοίνωσε μέσω Instagram τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι.

Το τελευταίο διάστημα η σχέση του ζευγαριού πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα, μετά τα… ατοπήματα του Αργεντινού επιθετικού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα όλα έδειχναν να ανήκουν στο παρελθόν.

Τελικά, η Γουάντα Νάρα, που εκτελούσε και χρέη ατζέντη για τον 29χρονο επιθετικό, ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram τον χωρισμό τους, ζητώντας από τα ΜΜΕ να προσεγγίσουν το θέμα με διακριτικότητα. «Είναι πολύ οδυνηρό για μένα να ζω αυτή τη στιγμή. Αλλά δεδομένης της έκθεσής μου και των εικασιών των μέσων ενημέρωσης, είναι προτιμότερο να το γνωρίζουν από εμένα.

Δεν έχω κάτι άλλο να διευκρινίσω και δεν πρόκειται να δώσω καμία λεπτομέρεια για αυτόν τον χωρισμό. Σας παρακαλώ, σας ζητώ να δείξετε κατανόηση όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας», ανέφερε στο μήνυμά της η Γουάντα Νάρα.

308188429_485676213164047_2019621805199818265_n

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, η Γουάντα Νάρα έκανε ξανά follow στο Instagram τον πρώην άνδρα της και κολλητό του Μάουρο Ικάρντι, Μάξι Λόπεζ.

 Η απίστευτη ιστορία με τους κολλητούς Ικάρντι – Λόπεζ και την «πέτρα του σκανδάλου» Γουάντα Νάρα

Αν ο Ικάρντι χρωστά σε κάποιον  την άμεση προσαρμογή του και την ποδοσφαιρική εξέλιξή του στη Serie A, είναι στον κατά εννέα χρόνια μεγαλύτερο συμπατριώτη του, Μάξι Λόπες. Ο Μάξι είχε πάρει υπό την προστασία του τον Αργεντίνο, φιλοξενώντας τον στο σπίτι του και πηγαίνοντας μαζί του διακοπές.

Η φιλία τους ωστόσο, άρχισε να κλονίζεται και τελικά έληξε όταν μπήκε στη μέση η μητέρα των παιδιών του Λόπες Γουάντα Νάρα.

Η Αργεντίνα καλλονή παράτησε τον Μάξι Λόπες έχοντας μαζί του τρία παιδιά για χάρη του Ικάρντι και ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής της Ίντερ αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία του πώς έγινε το… κονέ μεταξύ τους.

«Μια μέρα πριν φύγω για φιλικά προετοιμασίας στην Αμερική η Γουάντα μου έστειλε μήνυμα. Έμεινα έκπληκτος επειδή συνήθως μίλαγα μόνο με τον Μάξι και όχι μαζί της. Με ρώτησε αν μπορούσα να της αγοράσω ένα νέο iPad από τις ΗΠΑ, καθώς δεν ήταν ακόμα διαθέσιμο στην Ιταλία», γράφει ο Αργεντίνος και συνεχίζει:

«Αυτό, όμως, με έκανε να σκεφτώ. Ήθελε η Γουάντα πραγματικά το iPad ή ήθελε να έχει επαφή μαζί μου; Όταν επέστρεψα στο Μιλάνο, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να επικοινωνήσω μαζί της και να της πως ότι είχα πάρει το iPad. Ηταν η καλύτερη δικαιολογία. Ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα και αρχίσαμε να είμαστε λίγο πιο… ελεύθεροι.

Μου έγραψε: “Μάουρο, εγώ και ο Μάξι θα πάμε μια βόλτα σε νησί μαζί με τον Γκονζάλο Μπεργκέσιο και τη γυναίκα του. Θέλεις να έρθεις μαζί μας;”

Φυσικά και το ήθελα. Όταν ήμουν μόνος στο δεύτερο όροφο του πλοίου και είχα ξαπλώσει στον καναπέ και άκουγα μουσική, η Γουάντα εντελώς ξαφνικά ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου χωρίς καμία ντροπή. Από εκείνη τη στιγμή, η σχέση της με τον Μάξι Λόπες τελείωσε».

iccardi-lopez
«Το ντέρμπι της Γουάντα»

Στις 14 Απριλίου του 2014, η Σαμπντόρια του Μάξι Λόπες υποδεχόταν την Ίντερ του Μάουρο Ικάρντι. Ωστόσο το εν λόγω παιχνίδι πέρασε σε δεύτερη μοίρα και έμεινε στην ιστορία ως «το ντέρμπι της Γουάντα».

Κατά την είσοδο των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και την καθιερωμένη ανταλλαγή χειραψίας πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο Μάουρο Ικάρντι ως φιλοξενούμενος πλησίασε τον Μάξι Λόπες για να του δώσει το χέρι. Ο τελευταίος χωρίς καν να τον κοιτάζει τον απέφυγε. Μάλιστα, ο Ικάρντι τον χαρακτήρισε «άξεστο» και ο πόλεμος για τα μάτια της Γουάντα είχε μόλις ξεκινήσει…

Ένα μήνα μετά, στις 27 Μαΐου 2014, ο Ικάρντι παντρεύτηκε με τη Γουάντα – είχαν μεσολαβήσει κάποια εικοσιτετράωρα από την έκδοση του διαζυγίου της – σε μια μικρή τελετή, στο Μπουένος Άιρες, ενώπιον 12 ανθρώπων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου