Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Έξαλλος με τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ – Γιατί δεν δείπνησε μαζί τους το βράδυ που πέθανε η Ελισάβετ

Έφυγε από τη ζωή η «αιώνια» βασίλισσα Ελισάβετ και σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η κηδεία της, την περασμένη Δευτέρα. Την ίδια ώρα, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το τεταμένο κλίμα στη βασιλική οικογένεια και ειδικά, για τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι είναι έξαλλος με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Χάρι δεν πήγε στο δείπνο στο Balmoral, μετά από μεγάλο καυγά που είχε μαζί τους.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη γαλαζομαίματη οικογένεια, ο νέος βασιλιάς απαγόρευσε στη νύφη του τη Μέγκαν Μαρκλ να μεταβεί στο Balmoral την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα.

Από την πλευρά του, ο Χάρι φέρεται να ήθελε η σύζυγός του να τον συνοδεύσει στο σκωτσέζικο κτήμα, εκεί όπου η στενή οικογένεια μετέβη για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα και γιαγιά, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ο βασιλιάς Κάρολος, λέγεται πως τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι δεν είναι «πρέπον» να είναι εκεί η Μαρκλ.

 

Καβγάς ανάμεσα σε γιο και πατέρα

Η «Sun» αναφέρει επίσης, ότι κατά τη διάρκεια του καβγά που ακολούθησε, ο Χάρι «πάλεψε» για να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν να έρθει μαζί του. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έχασε την πτήση που μετέφερε τον Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία – και δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του.

Ο Χάρι ήταν τόσο θυμωμένος από αυτή την εξέλιξη ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον Γουίλιαμ και την Καμίλα. Αντ’ αυτού, προτίμησε να δειπνήσει με άλλους γαλαζοαίματους από την ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο, για την Καλιφόρνια πριν από δύο χρόνια.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00