Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Έγινα άθεη από τον τρόπο που μου φέρθηκαν τα παιδιά μου και οι δικοί μου (Βίντεο)

Απολύτως προδομένη φαίνεται πως αισθάνεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο έφηβος γιος της, Τζέιντεν, εξηγώντας ουσιαστικά γιατί εκείνος και ο αδελφός του έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους και οι σχέσεις τους έχουν παγώσει.

Η 40χρονη ποπ σταρ απευθύνθηκε εχθές Δευτέρα στον νεαρό Τζέιντεν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, και αποκάλυψε ότι πλέον δεν πιστεύει στο Θεό, αφού η συμπεριφορά των μελών της οικογένειάς της – συμπεριλαμβανομένων των παιδιών της – απέναντί της, την έχει κάνει άθεη!

«Ήσουν σαν την άλλη μου οικογένεια (σ.σ. εννοώντας τους γονείς και την αδελφή της). Απολάμβανες μυστικά να με κοιτάζεις σαν να υπήρχε κάτι στραβό μ’ εμένα», λέει στον έφηβο γιο της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην ηχογράφηση που ανέβασε στον λογαριασμό της.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Τζέιντεν είχε ευχηθεί μέσω της συνέντευξής του στη μητέρα του να νιώσει καλύτερα ψυχολογικά ώστε στο μέλλον να μπορούν να βρεθούν από κοντά και να συζητήσουν. «Θέλετε να γίνω καλύτερα για να συνεχίσω να δίνω στον πατέρα σας 40 χιλιάρικα τον μήνα;» ρωτάει στην ηχογράφηση η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αναφερόμενη στον πρώην της και πατέρα των παιδιών της Κέβιν Φέρντερλαϊν.

Η 40χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το γεγονός ότι έχει χάσει την πίστη της στον Θεό εξαιτίας της συμπεριφοράς των δικών της απέναντί της. Συγκεκριμένα για τον πατέρα της, Τζέιμι, είπε ότι «πρέπει να πάει φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του» για όσα της έχει κάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος άνδρας ήλεγχε για πολλά χρόνια διάφορους τομείς της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής της κόρης του εξαιτίας του νομικού καθεστώτος «επιτροπείας» στο οποίο είχε τεθεί η Σπίαρς.

«Αν υπήρχε Θεός, δεν θα άφηνε να μου συμβούν όσα μου συνέβησαν. Δεν πιστεύω πια στον Θεό εξαιτίας του τρόπου που μου φέρθηκαν τα παιδιά μου και η οικογένειά μου. Δεν πιστεύω πια σε τίποτα. Είμαι άθεη», λέει χαρακτηριστικά η ποπ σταρ.

 

 

Με πληροφορίες από την Daily Mail

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00