Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

ΗΠΑ: Η απιστία του αρραβωνιαστικού της ίσως οδήγησε στην αυτοκτονία της παρουσιάστριας

Την ώρα που συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να ξεπεράσουν τον άδικο χαμό της δημοφιλούς παρουσιάστριας ειδήσεων του Ουισκόνσιν, Νίνα Πάτσολκ, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ρίχνουν φως στα αίτια που οδήγησαν την 27χρονη δημοσιογράφο στην αυτοκτονία.

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή τους αφού βρήκε τα εσώρουχα μιας άλλης γυναίκας στο σπίτι που είχε αγοράσει με τον αρραβωνιαστικό της, επτά εβδομάδες προτού περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας. Η 27χρονη Πάτσολκ αυτοκτόνησε στις 31 Αυγούστου στο Wausau του Ουισκόνσιν. Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που είχε αγοράσει μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Κάιλ Χάας τον περασμένο Ιούλιο. Ωστόσο, δεν άντεξε στην ιδέα ότι την απατούσε και μάλιστα λίγους μήνες πριν βάλουν βέρα στο δεξί.

ezgif_com-gif-maker__1_

Η παρουσιάστρια του αμερικανικού δικτύου ειδήσεων «WAOW» με το αβίαστο χαμόγελο ήταν πρώην παίκτρια μπάσκετ. Η νεαρή γυναίκα επρόκειτο να παντρευτεί σε λιγότερο από δύο μήνες δήλωσε η μεγαλύτερη αδερφή της Kέιτλιν στην εφημερίδα «Tampa Bay Times». «Η αδερφή μου ήταν το πιο ευτυχισμένο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα», δήλωσε στους «Times».

ezgif_com-gif-maker

«Μερικές φορές απλά δεν ξέρεις τι περνάνε οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το πόσο νομίζεις ότι γνωρίζεις κάποιον», πρόσθεσε. Την αγαπούσαν όλοι. Ήταν τόσο καλή στη δουλειά της», πρόσθεσε. Σ΄ ένα διαδικτυακό μητρώο γάμων αναφέρεται ότι η Νίνα ήταν έτοιμη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Χάας στις 12 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «DailyMail», το ζευγάρι τσακωνόταν επανειλημμένως το τελευταίο διάστημα. Καβγάδιζαν για διάφορους λόγους, κυρίως για κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ ενώ η Νίνα υποψιαζόταν ότι ο Χάας την απατούσε. Η Νίνα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φίλη της λίγες ημέρες προτού αυτοκτονήσει ότι, επιστρέφοντας στο σπίτι όπου συζούσε με τον αρραβωνιαστικό της, βρήκε εσώρουχα που ανήκαν σε άλλη γυναίκα.

ezgif_com-gif-maker__2_

Οι φίλοι της θεωρούν ότι η Νίνα είχε επενδύσει πολύ περισσότερο στη σχέση της με τον Χάας, πατέρα δύο παιδιών, απ’ ότι εκείνος. «Πάντα μάλωναν και φαινόταν ότι η Nίνα ήταν πιο ερωτευμένη με τον Κάιλ απ΄ εκείνος», παραδέχεται φίλη της, υπό καθεστώς ανωνυμίας, σε δηλώσεις της στην «DailyMail».

 

ezgif_com-gif-maker__3_

Το τελευταίο διάστημα, η Πάτσολκ υποψιάζονταν ότι ο αρραβωνιαστικός της, εμπορικός διευθυντής πωλήσεων, είχε σεξουαλική σχέση με πρώην σύντροφό του.

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε σε κηδεία το 2020, επρόκειτο να παντρευτεί στις 12 Οκτωβρίου σ’ ένα all-inclusive θέρετρο στο Μεξικό. Από την πλευρά της, η μητέρα της Πάτσολκ είχε δηλώσει ότι η η κόρη της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Πηγή: Protothema.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου