Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τον Έλτον Τζον

Κυκλοφόρησε η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Έλτον Τζον.

Η τραγουδίστρια και ο μουσικός ηχογράφησαν τη νέα εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας του 1971 «Tiny Dancer», με τίτλο «Hold me closer».

Η διασκευή κυκλοφόρησε από την Universal Music, πριν λίγες ώρες. «Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», είχε δηλώσει πηγή από το περιβάλλον του μουσικού στην Page Six.

Το βίντεοκλιπ έχει ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Παρουσιάζει έναν διαστημικό πύραυλο, ο οποίος πετά ανάμεσα σε ροζ σύννεφα και τριαντάφυλλα και αφήνει πίσω του ροζ λουλούδια.

 

 

Ήταν μια έντονη και δύσκολη χρονιά για την Μπρίτνεϊ, οπότε μια μουσική επιστροφή μοιάζει με το επόμενο λογικό βήμα. Αφού απέκτησε ανεξαρτησία από την περιοριστική 13ετή νομική κηδεμονία της τον Νοέμβριο, παντρεύτηκε επιτέλους τον μακροχρόνιο έρωτά της Σαμ Ασγκάρι σε έναν πολυτελή παραμυθένιο γάμο. Η τραγουδίστρια έκανε επίσης και ένα οικονομικό άνοιγμα αγοράζοντας μια απίστευτη έπαυλη αντί του αστρονομικού ποσού των 12 εκατομμυρίων δολαρίων στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Τα νέα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2020 δεν υπήρχε σαν σκέψη στο μυαλό της να επιστρέψει στα μουσικά δρώμενα. «Η Μπρίτνεϊ δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί σύντομα με τη μουσική», είχε πει μια πηγή στο «HollywoodLife» τον Απρίλιο του 2020. «Η Μπρίτνεϊ μοιράζεται με τους κοντινούς της ανθρώπους ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη μουσική μια μέρα ξανά, αλλά όχι σύντομα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου