Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

O Τσαρλς Μπαμπαλόλα θα υποδυθεί τον αρχηγό των Ζουλού

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «The Outlaws» Τσαρλς Μπαμπαλόλα θα υποδυθεί τον αρχηγό των Ζουλού Σάκα σε παραγωγή και σκηνοθεσία του Αντουάν Φουκουά (Antoine Fuqua) για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του ιδρυτή της αυτοκρατορίας των Ζουλού αφηγείται την στιγματισμένη παιδική του ηλικία μέχρι την απίθανη άνοδό στην εξουσία, ενώνοντας δεκάδες φυλές στις αρχές του 19ου αιώνα.

 

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον επόμενο μήνα στην ιστορική επαρχία Κουαζούλου-Νατάλ της Νότιας Αφρικής, τη γενέτειρα του βασιλιά Σάκα, και θα γυριστεί εξολοκλήρου στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το Deadline το ρόλο της αφοσιωμένης μητέρας του βασιλιά θα υποδυθεί η Αϊσά Μαϊγκά (Aïssa Maïga), η οποία θα θυσιάσει τα πάντα για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του γιου της. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Thando Dlomo, Thapelo Mokoena, Warren Masemola.

«Αυτό το εξαιρετικό καστ είναι, κυριολεκτικά, μια «dream team»», δήλωσαν οι δημιουργοί και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς Ολούμιντε Οντεμπούνμι (Olumide Odebunmi) και Τόλου Αβοσίκα (Tolu Awosika).

Σημειωτέον για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχουν προσληφθεί περισσότεροι από 300 ντόπιοι ως κομπάρσοι, τεχνικοί και βοηθοί παραγωγής.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου