Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Όζι Όσμπορν: Το περιστατικό που τον έκανε να κόψει «μαχαίρι» τα ναρκωτικά

Είναι γνωστό πως ο Όζι Όσμπορν έδινε στο παρελθόν μάχη για να μείνει μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο θρύλος της ροκ σε συνέντευξή του στη Daily Star, έζησε μια στιγμή, η οποία τον έκανε να ορκιστεί πως δεν θα κάνει ποτέ ξανά χρήση παραισθησιογόνων.

Συγκεκριμένα, ο 73χρονος frontman των Black Sabbath εξήγησε πως στο παρελθόν, βρέθηκε να συνομιλεί για περίπου μία ώρα με ένα άλογο, αφού είχε πιει LSD.

 

«Εκείνη την εποχή, στην Αμερική οι άνθρωποι λάτρευαν να σου ρίχνουν παραισθησιογόνα στο ποτό σου. Κι εμένα δεν με πείραζε καθόλου», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Συνήθιζα να καταπίνω ολόκληρες καρτέλες κάθε φορά. Αποφάσισα να βάλω τέλος, όταν επέστρεψα στην Αγγλία».

Μιλώντας για την εμπειρία του, ο Όζι Όσμπορν ανέφερε πως κατέληξε σε ένα χωράφι, όπου και είδε ένα καφέ άλογο. «Πρέπει να πήρα 10 ταμπλέτες LSD και μετά, πήγα βόλτα σε ένα χωράφι. Κατέληξα να στέκομαι εκεί για μία ώρα περίπου και να μιλάω σε αυτό το άλογο», περιγράφει.

Τόνισε μάλιστα, πως καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας, εκείνος «άκουγε» κανονικά το άλογο να του απαντάει. «Στο τέλος, γύρισε και μου είπε να φύγω. Αυτό ήταν για εμένα. Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα», αναφέρει.

 

Ο ροκ σταρ είναι γνωστός για τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν. Ο ίδιος μάλιστα, είχε παραδεχτεί πως μια περίοδο της ζωής του δεν υπήρξε ποτέ νηφάλιος. Είτε έπινε αλκοόλ, είτε έκανε χρήση ναρκωτικών.

Πλέον, ωστόσο έχει κόψει όλες τις καταχρήσεις, αφού αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ειδικότερα, ο Όζι Όσμπορν διαγνώστηκε με προχωρημένο Πάρκινσον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου