Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τζόνα Χιλ: Ο ηθοποιός διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Ο Τζόνα Χιλ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram αυτή την εβδομάδα, αφού μοιράστηκε με μία εξομολόγηση την 20ετή μάχη του με τις κρίσεις άγχους.

«Έχω καταλάβει ότι έχω περάσει σχεδόν 20 χρόνια βιώνοντας κρίσεις άγχους, οι οποίες επιδεινώνονται από εμφανίσεις μου στα μέσα ενημέρωσης» τόνισε ο Χιλ σε μια δήλωση στο Deadline.

Ο υποψήφιος με Όσκαρ ηθοποιός σε συνέχεια των δηλώσεών του πρόσθεσε ότι η απόφαση να μην προωθήσει την ταινία του «Stutz» που αναφέρεται στους αγώνες του με την ψυχική υγεία, ήταν σημαντική, καθώς προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του από τις πιέσεις, του να είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Θα αρρώσταινα περισσότερο βγαίνοντας εκεί έξω και προωθώντας το, δεν θα ήμουν πιστός στον εαυτό μου ή στην ταινία» εξήγησε. «Με αυτήν την επιστολή και με το «Stutz», ελπίζω να ενεργοποιήσω τους ανθρώπους να μιλάνε για αυτά τα πράγματα».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χιλ χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2021, όταν πήγε στο κόκκινο χαλί με τη φίλη του Σάρα Μπράντι για να προωθήσει το «Don’t Look Up».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου