Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Σοφία Χαρμαντά για Τζεράρντ Μπάτλερ: Θα χωρίζαμε και χωρίς να υπήρχε απόσταση

Η Σοφία Χαρμαντά και ο Τζεράρντ Μπάτλερ υπήρξαν ζευγάρι για 1,5 χρόνο, αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πια μαζί.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε το 2019, αλλά διακόπηκε όταν ο διάσημος σταρ επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Μόργκαν Μπράουν. Ωστόσο, ύστερα από λίγους μήνες το μοντέλο είχε και πάλι την πρώτη θέση στην καρδιά του.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Σοφία Χαρμαντά επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον σταρ του Χόλιγουντ, λέγοντας: «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, αλλά δεν είμαστε πλέον μαζί. Μέχρι και τώρα κρατάμε τυπικές καλές σχέσεις. Είναι πολύ καλός και ξέρει πώς να φέρεται σε μία γυναίκα».

sofia-xarmanta-2

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, η πρώην σύντροφος του Χολιγουντιανού ηθοποιού, εξήγησε τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αναφέροντας:

«Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών σε ένα πάρτι. Αλλά ξέρεις κάτι; Έχω ξαναμιλήσει για αυτό, οπότε μετά από δύο χρόνια δεν θα ήθελα να λέω ξανά για το ίδιο θέμα. Επίσης, από ένα σημείο και μετά ήταν μια σχέση με απόσταση και τις περισσότερες φορές αυτό δεν λειτουργεί» και στη συνέχεια τόνισε πως ακόμα κι αν δεν υπήρχε το θέμα της απόστασης, δεν θα ήταν μαζί:

«Όχι, δεν θα ήμασταν. Ήμουν κι εγώ πολύ μικρή και καθώς μεγαλώνεις αλλάζεις, αλλάζουν και τα “θέλω” σου κι οι δρόμοι που χαράζεις. Αλλά γενικά θεωρώ ότι μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα, δηλαδή είναι καλό να είσαι κοντά με τον άνθρωπό σου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00