Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Η Μπέλα Χαντίντ νιώθει θλίψη που δεν «υιοθέτησε» τη μουσουλμανική κουλτούρα στη ζωή της μετά το διαζύγιο των γονιών της

Η Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε πρόσφατα ότι ένιωσε θλίψη που δεν της δόθηκε η ευκαιρία να μεγαλώσει με τη «μουσουλμανική κουλτούρα» από τον Παλαιστίνιο πατέρα της, λέγοντας ότι «απομακρύνθηκε» από αυτή την πλευρά της οικογένειάς της όταν η μητέρα της τη μετέφερε στην Καλιφόρνια μετά το διαζύγιο τους.

Το 25χρονο μοντέλο είναι κόρη της Yolanda Hadid και του Παλαιστίνιου κτηματομεσίτη, Mohamed Hadid. Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον, όπου πέρασε τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής της μεγαλώνοντας κοντά σε συγγενείς του πατέρα της.

Ωστόσο, μετά τον χωρισμό των γονιών της, όταν η Μπέλα ήταν τεσσάρων ετών, αυτή και τα αδέλφια της – η Gigi και ο Anwar – μετακόμισαν στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας με τη μητέρα τους.

Σε συνέντευξή της στο «GQ», το διάσημο μοντέλο εξήγησε ότι λαχταρούσε να εξερευνήσει αυτή την πλευρά της ιστορίας της μετά τη μετακόμισή της. Είπε ότι θα ήθελε πολύ να είχε μελετήσει και να ασκεί τη θρησκεία ως παιδί, αλλά «δεν της δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

«Θα μου άρεσε πολύ να μεγαλώσω και να είμαι κάθε μέρα με τον πατέρα μου, να σπουδάζω και απλά γενικά να μπορώ να ζω με αυτή την κουλτούρα, αλλά δεν μου δόθηκε αυτό», ανέφερε η ίδια. Πρόσθεσε για την ανατροφή της στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου αντιμετώπισε “ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς” ότι: «Για πολύ καιρό μου έλειπε αυτό το κομμάτι του εαυτού μου και αυτό με έκανε πραγματικά, πραγματικά λυπημένη και μοναχική».

Η Μπέλα Χαντίντ πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη σειρά «Ramy», η οποία αφορά έναν Αμερικανό μουσουλμάνο πρώτης γενιάς, που βρίσκεται σε ένα πνευματικό ταξίδι στην πολιτικά διχασμένη γειτονιά του στο Νιου Τζέρσεϊ. Το μοντέλο αποκάλυψε ότι ο ρόλος αναζωπύρωσε την επιθυμία της να αγκαλιάσει την κληρονομιά της, κάτι που της αρνήθηκαν μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου