Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Τέιλορ Σουίφτ: Ήθελε να παίξει στο «Twilight», όμως ο σκηνοθέτης την απέρριψε για «το καλό της ταινίας»

Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Twilight» αποκάλυψε πως η Τέιλορ Σουίφτ του είχε ζητήσει να κάνει ένα μικρό «πέρασμα» από την ταινία, όμως εκείνος αρνήθηκε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μεγάλη θαυμάστρια της συγκεκριμένης σειράς ταινιών. Μάλιστα, είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη να της δώσει οποιονδήποτε ρόλο, ακόμα κι εκείνον του κομπάρσου. Αρκεί να αποτελούσε κι εκείνη ένα μικρό κομμάτι του πρότζεκτ.

«Ήταν τεράστια φαν του Twilight. Ήθελε πολύ να είναι στην ταινία τότε», δήλωσε στον Independent ο σκηνοθέτης, Κρις Βάιτζ. Όπως ανέφερε μάλιστα, η τραγουδίστρια ήθελε τόσο «απελπισμένα» να συμμετάσχει στην ταινία, που του είχε ζητήσει ακόμα και να υποδυθεί μία κοπέλα που στεκόταν στην ουρά μιας καφετέριας. Αρκεί να φαινόταν σε ένα μόνο πλάνο.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης θεώρησε πως κάτι τέτοιο ίσως να μην έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Δεν ήθελα να υπάρχει στο πλάνο, γιατί θα αποσπούσε όλη την προσοχή», εξηγεί.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν πως αν κανείς έβλεπε την Τέιλορ Σουίφτ απλά να περπατάει σε κάποιο πλάνο, δεν θα μπορούσε μετά να συγκεντρωθεί στην επόμενη σκηνή. Όλοι θα προσπαθούσαν να επεξεργαστούν αυτό που είδαν».

 

 

Βέβαια, μπορεί τότε να πήρε εκείνη την απόφαση για «το καλό της ταινίας», όμως σήμερα το μετανιώνει. «Μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις νομίζοντας ότι είναι για καλό, αλλά κάνεις λάθος. Θα μπορούσα να το έχω συζητήσει περισσότερο μαζί της», αναφέρει κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου