Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θα δώσει συνέντευξη στην Όπρα και θα πει όλη την αλήθεια για την οικογένειά της

Σπίαρς

Μετά τη συνέντευξη που κατάφερε να εξασφαλίσει από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, η Όπρα Γουίνφρεϊ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια ακόμα σημαντική καλεσμένη, που έχει πολλά να πει.

Ο λόγος για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία θέλει να βγάλει στο φως όλη της την αλήθεια σχετικά με την κηδεμονία της και τη στάση της οικογένειάς της.

 

Πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε στο «ΟΚ!» πως η ποπ σταρ είναι έξαλλη με τους γονείς της κι ειδικά με τον πατέρα της και τα όσα υποστηρίζει. Όμως εκτός αυτού, θέλει να δώσει και την απάντησή της στον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια δεν την έχει στηρίξει καθόλου.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως οι γιοι τους, ο 16χρονος Σον Πρέστον και ο 15χρονος Τζέιντεν Τζέιμς δεν θέλουν να βλέπουν τη μητέρα τους, με την τραγουδίστρια να αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς.

μπριτ

«Είναι πολύ θυμωμένη κι είναι έτοιμη να αντεπιτεθεί στον Κέβιν. Το τελευταίο διάστημα γίνονται διάφορα που έχουν πυροδοτήσει αυτή της την αντίδραση», δήλωσε η πηγή και πρόσθεσε πως η τραγουδίστρια επέλεξε την Όπρα, γιατί της άρεσε ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε τους Σάσσεξ και τους έδωσε χώρο να πουν την αλήθεια τους.

 

Δείτε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξανά στη φυλακή ο πρώην της που εισέβαλε στον γάμο της

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου