Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

«Πιάστηκαν στα χέρια» Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τζετ τους το 2016 – To άγνωστο επεισόδιο

Ένα άγνωστο επεισόδιο στη σκληρή αντιπαράθεση του άλλοτε «λαμπερού ζεύγους» του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζόλι έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες.

Η ηθοποιός επανέρχεται σε παλιά υπόθεση που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας καταθέτοντας αγωγή κατά του FBI τον Απρίλιο – ανώνυμα, («Τζέιν Ντόου») – με την οποία ζητά να δημοσιοποιηθούν έγγραφα που σχετίζονται με έρευνα που αφορούσε τον Μπραντ Πιτ, αλλά και να μάθει γιατί δεν ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του τέως συζύγου της για φερόμενη ως συμπλοκή του 2016 στο ιδιωτικό τζετ τους, που οδήγησε λίγες ημέρες αργότερα, στην κατάθεση αίτησης διαζυγίου από μέρους της.

 

Η υπόθεση είχε κλείσει

Η έκθεση του FBI για το περιστατικό που κοινοποιήθηκε και στα δύο μέρη αρχικά το 2017. Την έκθεση αποκαλύπτουν αμερικανικά και βρετανικά ΜΜΕ.

Ο βοηθός εισαγγελέα των Ηνωμένων Πολιτειών και ο βοηθός προϊστάμενος του ποινικού τμήματος των Ηνωμένων Πολιτειών, συζήτησαν την υπόθεση τον Νοέμβριο του 2017, προτού ληφθεί η απόφαση να την κλείσουν και μην προχωρήσουν σε κατηγορίες εναντίον του Μπραντ Πιτ, λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων εναντίον του.

Το ζεύγος πετούσε από τη Νίκαια της Γαλλίας για τις ΗΠΑ, μαζί με τα έξι παιδιά τους, τον Μάντοξ, τον Παξ, τη Ζαχάρα, τη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιάν και Νοξ.

 

Η συμπλοκή

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, στην οποίο δεν αναφέρονται ονόματα, «ο τέως σύζυγός της και τα παιδιά τους, που ήταν όλα ανήλικα τότε, ταξίδευαν με ιδιωτικό αεροσκάφος», όταν «ο σύζυγος φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά στην Τζολί και στα παιδιά, τα οποία «‘έχουν υποστεί διαρκή σωματικό και ψυχικό τραύμα ως αποτέλεσμα της επίθεσης’».

Ο Πιτ φέρεται να πήρε την Τζολί στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, να την άρπαξε από τους ώμους και να την ταρακουνούσε ενώ φώναζε: «Έχει γ… ει αυτή την οικογένεια».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης, ο Πιτ συμπεριφερόταν επίσης σαν «τέρας», σύμφωνα με την Τζολί, καθώς παραπονιόταν ασταμάτητα και ούρλιαζε στα παιδιά.

Η ηθοποιός ισχυρίζεται επίσης ότι ο σταρ έχυσε μπίρα πάνω της και ότι υπέστη τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα της, καθώς και ένα τραύμα στο χέρι της, ενώ χτύπησε στο πρόσωπο το γιο τους Μάντοξ.

Ο Πιτ, από την άλλη πλευρά, είχε υποστεί μόνο μια «γρατζουνιά» από το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει «θα μπορούσε να ήταν από αυτήν».

Η Τζολί έδωσε σε πράκτορα του FBI «μια φωτογραφία του χτυπημένου αγκώνα της σε μια προσπάθεια να το επιβεβαιώσει». Ο Πιτ αρνείται όλους τους ισχυρισμούς της τέως συζύγου του.

 

Διαψεύδει ο Πιτ

Πηγή του περιβάλλοντος του Πιτ είχε αναφέρει τότε: «Είναι κατηγορηματικός ότι δεν έφτασε στο επίπεδο της σωματικής κακοποίησης, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σωματικά. Δεν χτύπησε με κανέναν τρόπο το παιδί του στο πρόσωπο. Δεν το έκανε αυτό. είναι εμφατικός σε αυτό. Έβαλε τα χέρια του πάνω του, ναι, γιατί η σύγκρουση ήταν ανεξέλεγκτη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00