Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια – Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις, Ράμερ και η μητέρα της φρόντισε να της ευχηθεί και δημόσια στα social media.

Η ηθοποιός έκλεισε τα 34 της χρόνια και η «περήφανη μαμά», Ντέμι Μουρ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών της Ράμερ, τις οποίες μάλιστα, δεν θα έλεγε κανείς «συνηθισμένες». Η Ντέμι Μουρ επέλεξε αρχικά, ένα στιγμιότυπο που τη δείχνει να κρατά την κόρη της, ενώ είναι ακόμα μωρό και στη συνέχεια, ανάρτησε δύο τόπλες φωτογραφίες της 34χρονης.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Ράμερ Γουίλις βρίσκεται μέσα στη μπανιέρα με το στόμα της ανοιχτό σε μια γκριμάτσα και τα χέρια της στη μέση, ενώ στην επόμενη ποζάρει στην πισίνα, κρύβοντας με το χέρι της το γυμνό της στήθος.

, Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια – Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ντέμι Μουρ έγραψε: «Γλυκιά μου Ράμερ. Χρόνια Πολλά Άγγελε μου! Αν κι έχεις ανθίσει κι έχεις εξελιχθεί σε αυτήν την κομψή, όμορφη, θηλυκή, έξυπνη, δημιουργική, ταλαντούχα γυναίκα, να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου. Σε αγαπώ και σου εύχομαι την πιο όμορφη χρονιά».

, Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια – Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να αφήσουν τα σχόλιά τους κάτω από τη δημοσίευσή της και ευχήθηκαν τα καλύτερα για την κόρη της, τονίζοντας πόσο όμορφη γυναίκα έχει γίνει.

Τις ευχές της στη Ράμερ έστειλε μέσω του Instagram και η σύζυγος του πατέρα της, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε σε story μια φωτογραφία με τον Μπρους Γουίλις να κρατά την κόρη του στους ώμους του και κάτω από αυτή έγραψε: «Σου εύχομαι ευτυχισμένα γενέθλια. Είσαι μια όμορφη αχτίδα φωτός. Σ’αγαπάω».

, Ντέμι Μουρ – Μπρους Γουίλις: Η κόρη τους έχει γενέθλια – Οι ευχές και οι τόπλες φωτογραφίες