Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μαντόνα: Γιορτάζει τα 64α γενέθλιά της δίνοντας «καυτά» φιλιά στο στόμα με τις φίλες της

μαντόνα

Ιδιαίτερη είναι η χθεσινή ημέρα για την Μαντόνα, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η βασίλισσα της ποπ έκλεισε τα 64 της και φρόντισε να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο.

Φόρεσε το λαμπερό της φόρεμα και βγήκε έξω με τις φίλες της. Πριν από αυτό όμως, έπαιξε με τις κουρτίνες στο σπίτι της κάνοντας… φούρλες.

Στη συνέχεια, μπήκε στη λιμουζίνα μαζί με τους φίλους της και απόλαυσε το ποτό της. Φυσικά, δεν έλειψαν τα φιλιά. Άλλωστε η Μαντόνα έχει συνηθίσει να φιλά φίλους, συνεργάτες, χορευτές ενώ πολλές φορές έχει ερωτοτροπήσει και on stage προκαλώντας αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά, έβγαλε τη γλώσσα της και φίλησε εναλλάξ, τα κορίτσια που καθόντουσαν στα δεξιά και στα αριστερά της και δημοσίευσε το σχετικό βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. «Εορταστικά φιλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την παρακάτω:

 

5+1 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Μαντόνα

Προς τιμήν των γενεθλίων της Μαντόνα στις 16 Αυγούστου κάνουμε μία λίστα με πράγματα που δεν ξέραμε για αυτήν:

  • Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο του μαστού όταν η μελλοντική σούπερ σταρ ήταν μόλις 5 ετών.
  • Αριστούχος μαθήτρια, η Μαντόνα έλαβε υποτροφία χορού για το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.
  • Το 1978, η Μαντόνα εγκατέλειψε το κολέγιο και έφυγε για τη Νέα Υόρκη με μόνο 35 δολάρια στο πορτοφόλι της. (Ή τουλάχιστον έτσι λέει ο θρύλος. Σύμφωνα με τον αδελφό της Κρίστοφερ Τσικόνε, έφτασε στο Μεγάλο Μήλο με περισσότερα χρήματα και επαφές).
  • Πριν ακολουθήσει τη διαδρομή της σόλο τραγουδίστριας, η Μαντόνα ήταν ιδρυτικό μέλος όχι ενός, αλλά δύο συγκροτημάτων. Δημιούργησε το Breakfast Club με τον μουσικό Dan Gilroy, τον οποίο γνώρισε ενώ περιόδευε στην Ευρώπη το 1979 ως χορεύτρια και τραγουδίστρια του Γάλλου καλλιτέχνη της ντίσκο Patrick Hernandez. Οι δυο τους ζούσαν μαζί σε μια εγκαταλελειμμένη συναγωγή στο Κουίνς.
  • Έθεσε μόνη της τον πήχη για όλους τους άλλους καλλιτέχνες στα MTV Video Music Awards με την εμβληματική ερμηνεία του «Like a Virgin» στην πρώτη εκπομπή του καλωδιακού δικτύου το 1984.
  • Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 14 άλμπουμ. Οι συνολικές πωλήσεις των άλμπουμ της τής έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως την πιο επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνιδα όλων των εποχών και ως την καλλιτέχνιδα με τις περισσότερες πωλήσεις.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00