Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Asap Rocky: Νέες κατηγορίες εις βάρος του για πυροβολισμούς σε δημόσιο χώρο

Nέα προβλήματα με τον Νόμο φαίνεται πως αντιμετωπίζει ο αγαπημένος της Ριάνα, Asap Rocky, καθώς του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο ράπερ δέχτηκε κατηγορίες για επίθεση με αυτόματο, πυροβόλο όπλο σε δημόσιο χώρο. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο ίδιος ισχυρίζεται πως είχε στην κατοχή του το όπλο για προσωπική χρήση.

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, ο Asap Rocky έστρεψε το όπλο του εναντίον του Asap Relli, στην κατεύθυνση του οποίου πυροβόλησε στη συνέχεια δύο φορές.

«Η κατοχή και ο πυροβολισμός με όπλο σε δημόσιο χώρο είναι σοβαρό αδίκημα και θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες, όχι μόνο για το άτομο που στοχεύτηκε, αλλά και για αθώους περαστικούς που απλώς επισκέπτονται το Χόλιγουντ», δήλωσε ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες, Τζορτζ Γκασκόν.

 

 

Ο καλλιτέχνης είχε τεθεί υπό κράτηση, κατά τον Απρίλιο, μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες μαζί με την εγκυμονούσα τότε Ριάνα, όμως αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων.

Ωστόσο, ο νέος ισχυρισμός του Asap Relli ανοίγει ξανά την υπόθεση. Ο ράπερ ανακοίνωσε πως σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του για «ανεπανόρθωτη βλάωη στην καριέρα του στη βιομηχανία του θεάματος». H δίκη του Asap Rocky έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου