Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Αντζελίνα Τζολί: Η συγκίνησή της που η κόρη της είναι φοιτήτρια

Η Αντζελίνα Τζολί είναι περήφανη μαμά της Ζαχάρα Τζολί-ΠιτΗ πρωταγωνίστρια των «Eternals» άφησε πρόσφατα την 17χρονη κόρη της στο «Spelman College», όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο αντιπρόεδρος Darryl Holloman στο Instagram. Μητέρα και κόρη συναντήθηκαν με τον Holloman και την πρόεδρο του σχολείου Dr. Helene Gayle.

Στην πρώτη φωτογραφία, η Jolie ποζάρει με την Dr. Gayle στην πανεπιστημιούπολη του σχολείου. Σε ένα βίντεο, οι δύο γυναίκες συνομιλούν ενώ ο Holloman τις τραβάει βίντεο. Στην ερώτηση πώς αισθάνεται που είναι μαμά του Spelman, η Jolie απαντά: «Θα αρχίσω να κλαίω! Δεν έχω αρχίσει να κλαίω ακόμα».

 

Η Dr. Gayle αστειεύεται ότι θα υπάρχει «άφθονος χρόνος για να κλάψετε» στην επόμενη εκδήλωση, η οποία είναι «για να προκαλέσουμε δάκρυα και να τα βγάλουμε όλα προς τα έξω».

«Άκουσα ότι αύριο το βράδυ είναι η μεγάλη βραδιά», απαντά η Τζολί. «Κρατιέμαι καλά».

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Τζολί και η Ζαχάρα ποζάρουν και οι δύο με τον Holloman σε έναν κοιτώνα.

Η Τζολί ανακοίνωσε για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Ζαχάρα θα φοιτήσει στο «Spelman College» αυτό το φθινόπωρο.

«Η Ζαχάρα με τις αδελφές της στο Spelman!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα μιας εικόνας στο Instagram με την κόρη της να είναι περιτριγυρισμένη από συμφοιτητές της στο Spelman.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου