Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η οργισμένη απάντησή της για τη σχέση με τα παιδιά της

«Το να μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν», ανέφερε η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων

Αναταραχή έχει προκαλέσει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς η συνέντευξη που έδωσε ο πρώην σύζυγός της.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν «έσπασε» τη σιωπή του και αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως, μετά από 10 χρόνια.

Στην αποκαλυπτική αυτή συνέντευξη αναφέρεται στους δυο γιους του, που έχει αποκτήσει με την ποπ σταρ, τον 16χρονο Σον – Πρίστον και τον 15χρονο Τζέιντεν, και τη σχέση που έχουν έως σήμερα με τη μητέρα τους.

Όπως είπε, δεν έχουν δει τη μητέρα τους για αρκετούς μήνες, αφού οι ίδιοι την αποφεύγουν.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κέβιν.

Παράλληλα, σημείωσε πως μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της Σπίαρς, οι δύο γιοι τους χρειάστηκε να περάσουν μια περίοδο προσαρμογής, καθώς παρακολουθούσαν τις αλλαγές που πέρασε η μητέρα τους: Από τον ξαφνικό γάμο της, μέχρι τις γυμνές selfies της στο Instagram.

H διάσημη τραγουδίστρια μετά τα όσα κυκλοφόρησαν έδωσε τη δική της απάντηση για τη σχέση της με τα παιδιά της.

Σε story της έγραψε: «Με ξαφνιάζει που ακούω ότι ο πρώην άντρας μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση που έχω μετά παιδιά μου. Όπως όλοι ξέρουμε καλά, το να μεγαλώνεις παιδιά στην εφηβεία δεν είναι εύκολο για κανέναν. Με προβληματίζει που ο λόγος βασίζεται στο όσα ανεβάζω στο Instagram μου… Έδωσαν στα παιδιά μου τα πάντα… Μόνο μια λέξη: Επίπονο… Θα πω.. Η μητέρα μου μού είπε ότι πρέπει να τα δώσω στον πατέρα τους. Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ. Να έχετε μία καλή μέρα παιδιά».

Δείτε το παρακάτω

Στη συνέχεια έκανε και μία δημοσίευση στο προφίλ της, στην οποία αναφέρεται στην υποχρεωτική κηδεμονία της και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της.

«Προς συμπλήρωση των όσων είπα στο story μου.. Όπως λέει και η μητριά τους «ό,τι συμβαίνει έξω από αυτό το σπίτι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σπίτι». Θα ήθελα να μοιραστώ ότι η πόρτα για την έξοδο συμβολίζει τις λευκές πύλες στις οποίες με κρατούσαν για 15 χρόνια… η κηδεμονία έχει λήξει μόλις 8 μήνες!!! Το να μπορώ πλέον να έχω μετρητά από τον έξω κόσμο για πρώτη φορά είναι πάρα πολύ διαφωτιστικό.. είμαστε ίσοι τώρα; Σαν σε πραγματική ισότητα; Υπενθύμιση ότι το τραύμα και οι προσβολές που ήρθαν με τη φήμη και αυτή τη δουλειά δεν επηρέασαν μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα το καλύτερο.. Ειλικρινά θα ήθελα να μοιραστώ τα 2 σεντς !!! Τολμώ να πω στον Φεντερλαιν να παρακολουθήσει το μεγάλο κ@@ βίντεο. Άλλοι καλλιτέχνες έχουν κάνει πολύ χειρότερα όταν τα παιδιά τους ήταν πάρα πολύ μικρά», έγραψε.

Τέλος, υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της αυστηρής της κηδεμονίας, «βρισκόταν σε διαρκή έλεγχο επί 15 χρόνια και χρειαζόταν άδεια για να πάρει ακόμα και παρακεταμόλη».

 

Με τον Κέβιν Φέντερλαϊν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήταν μαζί από το 2004. Ο πατέρας των παιδιών προσπάθησε να τα κρατήσει όσο πιο μακριά γινόταν από τα πρωτοσέλιδα όταν υπήρχαν οικογενειακές μηνύσεις και πολλά βαρύγδουπα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν η τραγουδίστρια παντρεύτηκε το μοντέλο Σαμ Ασγκάρι, τον Ιούνιο, αγόρασε μια έπαυλη 10 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο σπίτι που μένει ο πρώην σύζυγός της με τα παιδιά τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου