Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Viral βίντεο: Ο ξέφρενος χορός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον πριν τον γάμο τους

Ένα βίντεο που δείχνει τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ, όπως δεν τους έχουμε συνηθίσει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, πλέον έχουν τρία παιδιά, ωστόσο πριν παντρευτούν σαν νέοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους.

Στο βίντεο θα δείτε τον ξέφρενο χορό του ζεύγους 20 χρόνια πριν τον γάμο τους.

 

@danideeeee1 party hard 😅 like normal young people 😊 #katemiddleton #princewilliam #duchessofcambridge #dukeofcambridge #royalfamily #fyp #royal #party ♬ Hard Times – Paramore

Βροχή τα σχόλια για το πριγκιπικό ζευγάρι

«Πώς έχει τόση φωτογένεια! Δείχνει θεά!»», έγραψε κάποιος φαν, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Η Κέιτ δεν γέρασε καθόλου».

«Είναι σαν εμένα σε μια κανονική μέρα όταν οι φίλοι μου βγάζουν φωτογραφίες….χωρίς αλκοόλ», αστειεύτηκε ένας follower, με άλλον να προσθέτει: «Νόμιζα ότι δεν έχουν διασκεδάσει ποτέ».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 όταν ήταν φοιτητές στο St. Andrews University της Σκωτίας. Ενώ χώρισαν για λίγο το 2007, σύντομα επανασυνδέθηκαν, με τον Ουίλιαμ να κάνει πρόταση γάμου το 2010 και παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά.

«Όταν πρωτογνώρισα την Κέιτ, ήξερα ότι υπήρχε κάτι πολύ ιδιαίτερο πάνω της, και μετά ήξερα ότι ενδεχομένως υπήρχε κάτι που ήθελα να εξερευνήσω εκεί, αλλά καταλήξαμε να είμαστε φίλοι για λίγο», είχε δηλώσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε συνέντευξη μετά τον αρραβώνα το 2010.

Αν και οι φανς ενθουσιάστηκαν με τις ανέμελες φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, πολλοί αναρωτήθηκαν τι θα συνέβαινε αν κυκλοφορούσε παρόμοιο υλικό με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να διασκεδάζουν, κάνοντας λόγο για «δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Αν ήταν ο Χάρι και η σύζυγός του θα ήταν σκάνδαλο», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Όλα καλά, αλλά αν ήταν το κορίτσι μας η Μέγκαν θα ήταν διαφορετική ιστορία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00