Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Ιρίνα Σάικ: Κατηγορήθηκε ότι υποστήριξε τον Πούτιν με ανάρτηση στο Instagram

Η Ιρίνα Σάικ έχει λάβει πλήθος αρνητικών σχολίων στο Instagram, με αφορμή τη νέα ανάρτηση της.

Η Ρωσίδα που έχει αφήσει εποχή ως supermodel θεωρείται, ότι υποστήριξε τη βάναυση εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, λόγω μιας δημοσίευσης με το σύμβολο «Z» που εμφανίζεται σε ρωσικά τανκς και στρατιωτικά οχήματα.

Η 36χρονη που είχε μακροχρόνια σχέση με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ μέχρι και το 2019, ανέβασε ένα Instagram Story, που δείχνει μια παραδοσιακή ρωσική σαλάτα Olivier μαζί με τη φράση «Russianzz».

Supermodel-Irina-Shayk

Αυτή η ιδιαίτερη ορθογραφία προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και οργή από τους ακολούθους της, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν το εν λόγω story, θεωρώντας πως υποδηλώνει τη στήριξή της στον συνεχιζόμενο πόλεμο.

Η δημοσιογράφος Μαρία Ρομανένκο έγραψε στο Twitter για το supermodel: «Ελπίζω πραγματικά αυτές οι μάρκες να ξανασκεφτούν τη συνεργασία μαζί της, όταν η Ρωσία χρησιμοποιεί το Z για να σκοτώσει Ουκρανούς».

Μερικοί ακόμα ανέφεραν «Αν είστε τόσο περήφανη για την τρομοκρατική χώρα σας τη Ρωσία, τότε να φύγετε να ζήσετε εκεί», ενώ ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Δεν θα αγγίξω ποτέ καμία μάρκα που προωθείτε, ούτε κάποιος από τους φίλους μου θα αγγίξει».
Supermodel-Irina-Shayk-2

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00