Connect with us

Hi, what are you looking for?

Διεθνή

Μίκι Ρουρκ εναντίον Τομ Κρουζ: «Είναι άσχετος, κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και 35 χρόνια»

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Μίκι Ρουρκ να αποκαλεί «άσχετο» τον Τομ Κρουζ στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν. Η επιστροφή του «Top Gun», ταινία-ορόσημο στην καριέρα του Κρουζ, τον έχει φέρει ξανά στο προσκήνιο με τις κριτικές να ποικίλλουν.

Για τον Ρουρκ, ο Τομ Κρουζ δεν συγκρίνεται με άλλους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς, όπως υποστήριξε, κάνει το ίδιο πράγμα εδώ και πολλά χρόνια. «Ο τύπος κάνει το ίδιο αναθεματισμένο κομμάτι εδώ και 35 χρόνια. Δεν έχω σεβασμό για κάτι τέτοιο» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, όταν ρωτήθηκε για την επάνοδο του «Top Gun» 36 χρόνια μετά.

Μπορεί το «Top Gun: Maverick» να έσπασε τα ταμεία, σημειώνοντας έσοδα άνω του ενός δισ. δολαρίων, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον πρωταγωνιστή του «Sin City». Ο ίδιος δεν δίστασε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του αψηφώντας τον εμπορικό θρίαμβο της ταινίας, λέγοντας: «Δεν με νοιάζουν τα λεφτά και η δύναμη», υποστηρίζοντας στη συνέχεια πως οι υποκριτικές ικανότητες του Κρουζ δεν συγκρίνονται με άλλους ηθοποιούς.

«Αυτό που με νοιάζει όταν βλέπω τη δουλειά του Αλ Πατσίνο και του Κρίστοφερ Γουόκεν και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και του Ρίτσαρντ Χάρις και του Ρέι Γουίνστοουν, τέτοιος ηθοποιός θέλω να είμαι. Και σαν τον Μοντγκόμερι Κλιφτ και τον Μάρλο Μπράντο εκείνες τις εποχές», τόνισε.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι όταν ο παρουσιαστής επέμεινε στο ερώτημα σχετικά με το αν θεωρεί τον Τομ Κρουζ καλό ηθοποιό, ο Ρουρκ δεν «μάσησε» τα λόγια του. Συγκεκριμένα, είπε: «Πιστεύω πως είναι άσχετος, στον κόσμο μου», απάντησε.

Δείτε το απόσπασμα:

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επιστροφή του Τομ Κρουζ στη μεγάλη οθόνη τον Μάιο διαδέχθηκε διθυραμβικές κριτικές.

Τα συνολικά έσοδα της ταινίας έχουν ξεπεράσει το ένα δισ. δολάρια. Η μόνη ταινία που έχει πετύχει κάτι αντίστοιχο είναι το «Spider-Man: No Way Home» το 2021.

Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η ταινία, ο επικεφαλής της εγχώριας διανομής της Paramount Κρις Άρονσον είχε πει σε δήλωσή του: «Είμαι ικανοποιημένος που πήραμε αυτή την απόφαση να παραμείνουμε. Αυτή η ταινία θα έχει τεράστια επιτυχία. Θα προσελκύσει ανθρώπους στις αίθουσες που δεν έχουν πάει εδώ και πολύ καιρό». Ο Άρονσον αναφερόταν στο γεγονός ότι η πρεμιέρα της ταινίας ήταν να γίνει τον Ιούνιο του 2020 αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Η πιο επιτυχημένη ταινία του Τομ Κρουζ ήταν το 2018 με το Mission. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ταινίες είναι αισθητά μεγάλη.

Οι φαν ζητούν γρήγορα το σίκουελ

Οι φαν της ταινίας ελπίζουν τώρα για ένα σίκουελ του Maverick -συνέχεια του sequel- αλλά ουδείς έχει απαντήσει σε κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο «Metro.co.uk» στην πρεμιέρα του Λονδίνου, ο Τομ Κρουζ απέφυγε να απαντήσει: «Νομίζω ότι απόψε θα απολαύσω αυτό το βράδυ, εδώ. Έχουν περάσει 36 χρόνια από την προηγούμενη ταινία και όλοι έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά. Είναι μια τόσο υπέροχη βραδιά».

«Το να ανοίγουν επιτέλους οι κινηματογραφικές αίθουσες και να βλέπεις τον κόσμο, να το απολαμβάνει, και δεν ξέρω… με όλα όσα έχουν περάσει όλοι, να μπορείς να κοιτάς έξω και να βλέπεις όλους ντυμένους στα καλά τους… είναι μια όμορφη βραδιά».

 

Πηγή: Protothema.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου