Η Cardi B και ο Offset χάρισαν 50.000 δολάρια στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της

cardi B

«Υπερβολή» θα χαρακτήριζε κανείς το δώρο που έκαναν στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της η Cardi B και ο σύζυγός της, Offset.

Η μικρή Κούλτουρ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ταξίδι στο θεματικό πάρκο της Καλιφόρνια «Candytopia», αλλά και… 50.000 δολάρια σε μετρητά!

Σε βίντεο που δημοσίευσε η δημοφιλής ράπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η κόρη της ζητάει από τον πατέρα της να της αγοράσει μαλλί της γριάς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κούλτουρ εμφανίζεται να κρατάει μια στοίβα μετρητά.

cardi B, Η Cardi B και ο Offset χάρισαν 50.000 δολάρια στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της

Η Cardi B την ρωτάει τότε τι είναι αυτό που κρατάει στα χέρια της, με την 4χρονη να της απαντά «εισιτήριο», μια λέξη που χρησιμοποιούν στην αμερικανική αργκό για να πουν «ένα εκατ. δολάρια».

 

 

«Εισιτήριο; Ένα εισιτήριο είναι ένα εκατομμύριο δολάρια, κορίτσι μου. Αυτά είναι 50.000. Πες 50», ακούγεται να της απαντάει η ράπερ.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μόνο εξωφρενικό δώρο που έχουν χαρίσει στην κόρη τους η Cardi B και ο Offset. Στα δεύτερα γενέθλιά της, οι γονείς της της είχαν χαρίσει μια ροζ τσάντα Birkin, της οποίας η αξία αγγίζει πενταψήφιο αριθμό. Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή προκάλεσε την οργή των θαυμαστών του ζευγαριού, καθώς θεώρησαν ότι ήταν μια… επίδειξη πλούτου.

Ωστόσο, η ράπερ έσπευσε να τους απαντήσει αμέσως με ένα insta story. «Αν έμοιαζα με μια κακιά σκ*** και είχα το παιδί μου να μοιάζει με αλητάκι, τότε θα μπορούσατε να λέτε ό,τι θέλετε. Τώρα όμως, δεν έχετε αυτό το δικαίωμα απλά και μόνο επειδή ο μπαμπάς της ήθελε να κάνει δώρο στο μωρό του μια τσάντα Birkin. Θα ταιριάζει με τη μαμά», είχε πει.

 

cardi B, Η Cardi B και ο Offset χάρισαν 50.000 δολάρια στην 4χρονη κόρη τους για τα γενέθλιά της