Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Από τον Μάτζικ Τζόνσον στον Τζον Τραβόλτα: Οι διάσημοι που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα και την αποθεώνουν

Τις ελληνικές ομορφιές, τις απέραντες παραλίες και την μοναδικότητα του ελληνικού φυσικού τοπίου και άλλα πολλά «ερωτεύονται» κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια τουρίστες που επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας.

Ανάμεσα σε αυτούς δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πασίγνωστοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, παραγωγοί, επιχειρηματίεςαθλητές, οι οποίοι λατρεύουν να περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε φέτος.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν και φέτος η χώρα μας και τα νησιά της να μην γίνουν προορισμός για δεκάδες rich and famous του εξωτερικού.

Ήδη πολλοί επώνυμοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα ελληνικά νησιά, και μπορεί κάποιους να μην τους έχουν ανακαλύψει οι παπαράτσι, αλλά τους «μαρτύρησαν» τα social media, αφού όλοι τους δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια ανάρτηση που θα εξυμνεί τις ομορφιές της Ελλάδος, ή στο ανέβασμα μιας φωτογραφίας με φόντο την θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα ή ένα νησιώτικο τοπίο.

Οι διάσημοι που κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά

Κάποιοι έρχονται για πρώτη φορά, κάποιοι είναι εδώ και χρόνια λάτρεις της Ελλάδας. Έχουν μιλήσει για την ελληνική φιλοξενία, τα ελληνικά φαγητά και τα ξεχωριστά τοπία της χώρας.

Κάποιοι έχουν ερωτευτεί τόσο το ελληνικό καλοκαίρι που έχουν γίνει και ιδιοκτήτες, αγοράζοντας το δικό τους σπίτι σε κάποιο ελληνικό νησί.

Ο Μάτζικ Τζόνσον στην Αθήνα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας, την οποία επισκέπτεται συχνά τα καλοκαίρια.

Ο θρύλος του NBA στις δημόσιες αναρτήσεις του στο twitter έκανε λόγο για εμπειρία ζωής, κατά την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, ενώ μαζί του ήταν και ο LL COOl J, ο θρύλος της ράπ, επιχειρηματίας και ηθοποιός από το Bay Shore της Νέας Υόρκης

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Magic Johnson.

Στην Αθήνα και ο Τζον Τραβόλτα

Στην Αθήνα επιλέγει να περάσει τις φετινές διακοπές του και ο Τζον Τραβόλτα, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Ελλάδα για να απολαύσει το καλοκαίρι.

Ο σταρ του Χόλυγουντ είναι ανάμεσα σε εκείνους που επιλέγουν συχνά τα ελληνικά νησιά αλλά και την Αθήνα για τις διακοπές τους.

Ο Τζον Τραβόλτα περνάει μοναδικές στιγμές στην Αθήνα και κάνει την καλύτερη διαφήμιση στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά ο Τζον Τραβόλτα θέλησε να κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια της Αθήνας και να δει από κοντά την όμορφη Ακρόπολη.

Ο ηθοποιός αυτή τη φορά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος μπροστά από την Ακρόπολη.

 

Στην Ύδρα η Κιάρα Φεράνι

Ελλάδα «δαγκωτό» ψήφισε το φετινό καλοκαίρι και η πασίγνωστη fashion influencer που μετρά 27,5 εκατ. followers στο Instagram, Κιάρα Φεράνι.

Η 35χρονη ταξίδεψε από τo Μιλάνο στην Αθήνα και από εκεί, κατευθύνθηκε στο νησί της Ύδρας, συνοδευόμενη από την παρέα της. Μαζί της είναι και η επίσης γνωστή fashion blogger και καλή της φίλη, Βερόνικα Φεράρο.

Παραμένει άγνωστο αν η Ιταλίδα καλλονή επισκέφτηκε την χώρα μας για διακοπές ή για δουλειά. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα, αφού πολύ συχνά την καλούν εδώ επαγγελματικοί λόγοι.

Το περυσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας, προκειμένου να προωθήσει μια από τις αμέτρητες εμπορικές συνεργασίες της.

Ωστόσο, το φόρτο εργασίας και οι εκδηλώσεις, στις οποίες έπρεπε να δώσει το παρών, την κράτησαν στην Αθήνα και δεν της έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσει τα ελληνικά νησιά.

Φέτος, όχι μόνο πρόλαβε να πάει στην Ύδρα, αλλά… φρόντισε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

Στην Αντίπαρο Εύα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ

«Αέρα» Χόλιγουντ έφεραν πριν από περίπου ένα μήνα στην Αντίπαρο η Εύα Μέντες και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, οι οποίοι επέλεξαν το πανέμορφο αυτό νησί για να περάσουν μέρος από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι διάσημοι ηθοποιοί εθεάθησαν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων να απολαμβάνουν τη βόλτα τους, όπως αναφέρει το Mykonos Live TV. Μαζί τους ήταν και οι δύο κόρες τους, Εσμεράλντα Αμάντα και Αμάντα Λι.

Το ζευγάρι διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να κρατήσει τις διακοπές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η Εύα Μέντες δεν έκανε καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές τους, ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν έχει καν λογαριασμό στο Instagram.

Στην Ελλάδα και η Σερένα Γουίλιαμς

Ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέρφια του, θα ερχόντουσαν στην Ελλάδα για διακοπές ήταν δεδομένο. Μάλιστα, φέτος είχαν έναν λόγο παραπάνω, αφού πρόσφατα έκανε πρεμιέρα και η ταινία τους «Η Άνοδος».

Ωστόσο, μαζί τους στη χώρα μας βρίσκεται η διεθνούς φήμης τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, μαζί με τον σύντροφό της και την κόρη τους.

Τα αδέρφια Αντετοκούμπο, Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ συνάντησαν τη διάσημη αθλήτρια και φωτογραφήθηκαν μαζί της. Ο Γιάννης μάλιστα ανέβασε την κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια.

Ένα από τα πολλά σχόλια που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν εκείνο του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο τενίστας έγραψε «Έξι από τα 13 θαύματα του κόσμου σε μια φωτογραφία».

 

Στην Ελλάδα και ο Μπιλ Γκέιτς

Ταξίδι στην Ελλάδα πραγματοποίησε στις αρχές και ο Μπιλ Γκέιτς.

Αν και δεν έγινε ποτέ γνωστό αν ο λόγος του ταξιδιού του ήταν αναψυχή, ή κάποια δουλειά, με τις φήμες να αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για ένα ελληνικό νησί, ο ιδρυτής της Microsoft πρόλαβε να επισκεφτεί την Ακρόπολη, καθώς και να ταξιδέψει στη Μύκονο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου