Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ντουέιν Τζόνσον: Η συγκινητική του αφιέρωση σε μαθητές με ειδικές ανάγκες (Βίντεο)

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση για το πρόγραμμα κατάρτισης «Parma Area Center for Transition Services» που στοχεύει στην απασχόληση των νέων με αναπηρίες – Ωστόσο, προχώρησε σε μία συγκινητική κίνηση

Μία συγκινητική στιγμή χάρισε σε μία ομάδα φοιτητών με ειδικές ανάγκες ο Ντουέιν Τζόνσον, στο πλαίσιο του προγράμματος PACTS.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης «Parma Area Center for Transition Services» στοχεύει στην απασχόληση των νέων με αναπηρίες και σκοπεύει να προωθήσει την ανεξαρτησία στο σπίτι, την κοινότητα και την κοινωνία γενικότερα.

Στη φετινή εκδήλωση καλεσμένος ήταν ο Ντουέιν Τζόνσον ή όπως είναι γνωστός, ο «The Rock». Ωστόσο, δεν ήταν δυνατόν ο ηθοποιός να βρεθεί στο Λύκειο της Πάρμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βέβαια, δεν άφησε τους μαθητές παραπονεμένους. Αντιθέτως, ετοίμασε μία έκπληξη για αυτούς. Τη στιγμή που όλοι βρίσκονταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου, ένα βίντεο προβλήθηκε στην μεγάλη οθόνη.

«Αυτό το μήνυμα είναι για όλους τους φίλους μου, όλους τους μαθητές του PACTS στο Λύκειο της Πάρμας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την καταπληκτική πρόσκληση που μου στείλατε. Ευχαριστώ. Είδα το βίντεό σας, το ξέρω ότι προσπαθήσατε σκληρά και μου άρεσε. Το βίντεό σας ήταν πολύ ωραίο και μου άρεσαν οι ερμηνείες όλων σας. Είστε τόσο κουλ και πολύ ταλαντούχοι», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Δήλωσε επίσης, πως παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί αυτοπροσώπως, είναι εκεί «πνευματικά». «Είμαι εκεί με το πνεύμα μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Θέλω να περάσετε τέλεια, ξέρω ότι προσπαθείτε όλο τον χρόνο για αυτόν τον έρανο. Σας εύχομαι καλή τύχη και θέλω να αφιερώσω μια στιγμή για να φωνάξω σε όλους σας πόσο έξυπνοι είστε, καθώς ανήκετε στην Εθνική Εταιρεία Τιμής», είπε στη συνέχεια.

«Είστε πολύ πιο έξυπνοι από εμένα. Ο δικός σας δεν ήταν ποτέ μέλος της National Honour Society, σε αντίθεση με εσάς. Έχετε τις πιο γιγαντιαίες καρδιές. Μπορώ να το νιώσω μέχρι εδώ που είμαι», πρόσθεσε.

Τέλος, εξέφρασε την αγάπη του σε όλους και θέλησε να ευχαριστήσει και τους δασκάλους που οργάνωσαν μια τόσο σημαντική εκδήλωση.

«Σας αγαπώ παιδιά. Έχετε μια καταπληκτική εκδήλωση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δασκάλους, αλλά και τους εθελοντές που το έκαναν να συμβεί, την Κέιτι, την Έριν και τη Μαρί», είπε κλείνοντας το μήνυμά του.

Σύμφωνα με την Κέιτι Βέντεο, δασκάλα ειδικής αγωγής «ο Ντουέιν Τζόνσον συγκινήθηκε τόσο πολύ από αυτό το βίντεο που του έστειλαν και την προσωπική ιστορία αυτών των μαθητών που ενώ δεν μπορούσε να παρευρεθεί προσωπικά λόγω του προγράμματος παραγωγής του, ήξερε ότι ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς».

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο ηθοποιός δώρισε στους μαθητές μια στολή από τη συλλογή του «Project Rock», σε συνεργασία με την εταιρεία Under Armour.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου