Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Βικτόρια Μπέκαμ σχεδιάζει τον γάμο του δεύτερου γιου της, γιατί εντυπωσιάστηκε που ο κόσμος μιλά ξανά για τους Μπέκαμ

«Θέλει να διατηρήσει την ισχύ του ονόματος που έφερε ο γάμος του Μπρούκλιν, με τη βοήθεια του Ρομέο και της κοπέλας του Μία», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας

Η Βικτόρια Μπέκαμ φάνηκε να απόλαυσε τον ρόλο της μητέρας του γαμπρού, στον γάμο του 23χρου γιου της, Μπρούκλιν, και τώρα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, θέλει να παντρέψει και τον δεύτερο γιο της, Ρομέο.

Η 48χρονη σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ, λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε που το όνομα της οικογένειάς της άρχισε να ακούγεται πάλι  με τον γάμο του γιου της και θέλει να το ξαναζήσει.

Σύμφωνα με το περιοδικό Heat, πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας ανέφερε για τη σχεδιάστρια ρούχων ότι: «Ήταν τόσο εντυπωσιασμένη με τον τρόπο που Μπρούκλιν και η Νικόλ πέρασαν τη μέρα τους, χωρίς προβλήματα και έκαναν όλο τον κόσμο να μιλά ξανά για τους “Μπέκαμ”. Ήταν μια υπέροχη μέρα γεμάτη αγάπη και διασκέδαση για την οικογένεια και ενίσχυσε πραγματικά την επωνυμία της. Η Βικτόρια θέλει να διατηρήσει αυτή την ισχύ του ονόματος – με τη βοήθεια του Ρομέο και της κοπέλας του Μία» και πρόσθεσε:

«Θα ήταν πολύ χαρούμενη αν ο Ρομέο έκανε την πρόταση σύντομα. Η Βικ λέει ότι δεν έχει σημασία αν θα μείνουν αρραβωνιασμένοι για ένα ή δύο χρόνια πριν από το γάμο, αρκεί να κλείσουν ένα ραντεβού για να μπορέσει να αρχίσει να ενθουσιάζει τους πάντες και να προσκαλεί όλους τους καλεσμένους».

Η Βικτόρια και η σύντροφος του γιου της, Μία, φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά, αφού βρέθηκαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Η Μπέκαμ, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να προσπαθεί να πείσει τον 19χρονο γιο της να κάνει σύντομα την πρόταση γάμου στη Μια και να ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου. Ο Ρομεό και η Μία είναι 19 ετών και είναι μαζί από το 2019.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00