Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: «Έχει τύχει να μου ζητήσουν photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης, είπα θα γίνει καρτούν – Βάζω όρια στη δουλειά μου» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία, για τους τοξικούς ανθρώπους στις συνεργασίες & για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για την ζωή του αλλά και για το bullying που είχε δεχθεί στο παρελθόν.

«Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι να έχω πολλές αγκαλιές. Ό,τι προσπαθώ να κάνω κι εγώ στα παιδιά μου τώρα. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός. Είχα έναν εξαιρετικό μπαμπά και μια μαμά που δεν την έχω ακούσει μέχρι σήμερα να σηκώνει τον τόνο της φωνής της. Είχα δεχτεί bullying στο σχολείο λόγω του χρώματος του δέρματός μου. Έκανα μπάνιο τρεις και τέσσερις φορές μέσα στην ημέρα για να δείξω ότι είμαι εντάξει. Δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν μου έμεινε κατάλοιπο», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Ζούμε εποχές Τρούμαν. Υπάρχει ένας φόβος, ένα ρόπαλο και περιμένουν πότε θα κάνεις ένα λάθος για να σε κοπανήσουν. Από μικρό παιδί φωτογράφιζα με τις καμερίτσες που είχε ο μπαμπάς μου. Όταν άρχισα να έχω το χαρτζιλίκι μου το ξόδευα σε φιλμ, σε περιοδικά μόδας και φωτογραφίας», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα πρώτα ερεθίσματα που τον ώθησαν στο να αγαπήσει την φωτογραφία.

«Φωτογράφιζα φίλους και πάντα φωτογράφιζα ανθρώπους, δεν μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία. Όταν φωτογράφιζα για γερμανικό περιοδικό, έβρεχε και εγώ έπρεπε να κάνω καλοκαιρινή μόδα. Για ελληνικό περιοδικό, αντίστοιχα, πάλι έβρεχε σε μία φωτογράφιση μόδας, η στυλιστρια έκλαιγε και της είπα άφησε το πάνω μου. Μου είχε ζητήσει γνωστός έκδοτης παραπάνω γυμνό από αυτό που επιτρέπει το μάτι μου άλλα μάλλον μου το επικοινώνησε και λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού. Είπα «μέχρι εδώ παιδιά». Η φωτογράφιση δεν σταμάτησε γιατί έκαναν πίσω», συμπλήρωσε.

«Στη δουλειά βάζω όρια και είμαι και μοναχικός λύκος. Όταν τα όρια μου στη δουλειά ξεπερνιούνται το αντιμετωπίζω πια πάρα πολύ καλά. Πιο μικρός ήμουν πιο θερμοκέφαλος. Δεν έχω δικαίωμα να κάνω έστω και μία εικόνα λάθος», πρόσθεσε μιλώντας για τη δουλειά του.

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκουλός αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά στη δουλειά του με celebrities.

«Έχω σταματήσει από δουλειά γιατί πελάτης μου είπε «θα μου κάνεις και αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι. Η απάντηση μου ήταν «Φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι. Όταν έκανα τεστ στα φώτα στον Λυκαβηττό για λογαριασμό ενός περιοδικού, ο επώνυμος που ήταν για το εξώφυλλο, ζήτησε να δει τα φώτα χωρίς να είναι στο κάδρο ο ίδιος», είπε και συνέχισε:

«Του είπα «εγώ δεν έρχομαι στις πρόβες, ακούω το cd που θα βγάλεις. Θες να έρχομαι και στις πρόβες; Του εξήγησα ότι τα τεστ τα δικά μου τα βλέπω εγώ και ο Θεός και του είπα «εσύ δεν είσαι ο Θεός». Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσει celebrity, photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης. Είπα θα γίνει καρτούν στο τέλος», αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη».

Η διεθνής καριέρα, η οικογένεια & η τηλεόραση

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός φωτογράφος τοποθετήθηκε σχετικά με την δυνατότητα διεθνούς καριέρας αλλά και για την οικογενειά του.

«Δεν είμαστε Βραζιλία, ΗΠΑ, Πολωνία ή Ρωσία για να παράγουμε 100, 200 super μοντέλα όλο το χρόνο. Όταν ψάχνεις τα 20 μοντέλα, θα βρεις τα 20 καλύτερα που μπορεί. Δεν κυνήγησα μία διεθνή καριέρα γιατί πρέπει να μένεις εκεί, να είσαι διαθέσιμος και να αφήσεις πίσω γυναίκα και οικογένεια. Θα έχανα το πρώτο χαμογελάκι του παιδιού μου, το πρώτο περπάτημα και το πρώτο «μπαμπά». Η Τζέλα μου δεν είναι ζηλιάρα. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Ούτε εγώ είμαι ζηλιάρης», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκουλός.

«Η τηλεόραση μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου όταν μου πρότειναν να είμαι κριτής στο GNTM. Για μένα ήταν ένα challenge. Παντού υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι και για αυτό χρειάζεται αποτοξίνωση. οι άνθρωποι είναι που κάνουν το χώρο δύσκολο. Υπήρξαν πολλές φορές που στο GNTM ήρθα σε δύσκολη θέση», τόνισε σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων, που ήταν κριτής.

Τέλος, αποκάλυψε εάν έχει κάποια τηλεοπτική πρόταση για την επόμενη σεζόν.

«Η τηλεοπτική μου εμπειρία μου έχει αφήσει γλυκιά άλλα και δύσκολη γεύση. Δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα για την επομένη σεζόν. Η Τζέλα με «έσκιζε» όταν με έκρινε για την τηλεοπτική μου παρουσία. Ειδικά αν έκανα λεκτικά λάθη», κατέληξε μιλώντας στο «Πάμε Δανάη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00