Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αρνητικά σχόλια μετά το Χριστός Ανέστη στην εκκλησία – «Τρομακτική κίνηση ασέβειας» (Βίντεο)

Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με μια «άστοχη» κίνηση δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το «Χριστός Ανέστη» μέσα στην εκκλησία. Ορισμένοι μάλιστα το θεώρησαν ως μια «Τρομακτική κίνηση ασέβειας».

Στις Σπέτσες πέρασε το Πάσχα της μαζί με την οικογένειά της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μάλιστα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια δεν έχασε την ευκαιρία να ψάλλει και το «Χριστός Ανέστη» στον ιερό ναό του Αγίου Αντωνίουμε προτροπή του ιερέα του ναού, όπου και τράβηξε το βίντεο, που στην συνέχεια το ανάρτησε και ο πατέρα της Γιάννης Ζουγανέλης, από αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή της ερμηνεύτριας σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς αφού το θεώρησαν “ασέβεια” μια γυναίκα να πατά στην ωραία Πύλη και μάλιστα φορώντας παντελόνι ενώ άλλοι έγραψαν πως η εκκλησία δεν είναι πίστα.

Δείτε ορισμένα από τα αρνητικά σχόλια κάτω από το βίντεο του Γιάννη Ζουγανέλη με την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη να ψάλει το «Χριστός Ανέστη»

Ζουγανέλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αρνητικά σχόλια μετά το Χριστός Ανέστη στην εκκλησία – «Τρομακτική κίνηση ασέβειας» (Βίντεο)
Ζουγανέλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αρνητικά σχόλια μετά το Χριστός Ανέστη στην εκκλησία – «Τρομακτική κίνηση ασέβειας» (Βίντεο)

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram: