Νατάσα Θεοδωρίδου: Διαφημίζει την Ελλάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Νατάσα Θεοδωρίδου, Νατάσα Θεοδωρίδου: Διαφημίζει την Ελλάδα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Μια ακόμα διάκριση στην σπουδαία καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου

H Νατάσα Θεοδωρίδου ξεπέρασε για ακόμα μία φορά τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς φιγουράρει σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης!

Μια από τις επιτυχημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η δική μας Νατάσα Θεοδωρίδου, φιγουράρει στη δημοφιλέστερη πλατεία του κόσμου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια φιγουράρει στην παγκόσμια playlist του Spotify EQUAL.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη music streaming πλατφόρμα, επιλέγει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του – EQUAL – μαζί με τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας αυτής είναι η ενίσχυση της φωνής των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να αποτελεί την ambassador Ελλάδας & Κύπρου.

Επίσης, πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist – EQUAL Greece – με τις τελευταίες τεράστιες επιτυχίες της, «Υπάρχω Για Σένα» & «Έξαψη», με το πρώτο μάλιστα να το συναντάμε και στην παγκόσμια playlist – EQUAL Global – που απαριθμεί σχεδόν ένα εκατομμύριο followers.

Υπόκλιση από τα διεθνή ΜΜΕ και για την drive-in συναυλία
Μην ξεχνάμε, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά σε παγκόσμιο επίπεδο για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και πριν περίπου δύο χρόνια τα διεθνή Μέσα έκαναν αναφορά για την πρώτη drive-in συναυλία, παγκοσμίως, την περίοδο του κοροναϊού!

H αγαπημένη ερμηνεύτρια διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της κι αυτό φαίνεται!