Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Λία Τσουζντάν συγκλονίζει με νέα φωτογραφία από το πατρικό της στην Ουκρανία

Το μοντέλο έχει επικοινωνία με τους συγγενείς της από την εμπόλεμη Ουκρανία – Δείτε τη δημοσίευσή της

Η Λία Τσουζντάν, το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM, τον τελευταίο καιρό διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, με τις εξελίξεις από την πατρίδα της, Ουκρανία.

Ο πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται και καθημερινά η χώρα μετρά σοβαρές απώλειες. Ανάμεσα στις περιουσίες που κινδυνεύουν, είναι και το πατρικό της. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία, μέσα από Instagram Stories, όπου φαίνονται οι φλόγες έχουν τυλίξει στην κυριολεξία τα σπίτια στη γειτονιά της οικογένειάς της, στο Χάρκοβο

«Και πώς να πιστέψω στον Θεό εγώ όταν το σπίτι μου έγινε κόλαση;» έγραψε στην ανάρτηση, η Λία Τσουζντάν.

spitikolasi

Το γνωστό μοντέλο κάνει αρκετά συχνά δημοσιεύσεις με σχετικό περιεχόμενο. Την προηγούμενη φορά μάλιστα, είχε αναρτήσει ένα story, μέσα από το οποίο έψαχνε γονείς που ήθελαν να υιοθετήσουν 2 μωρά, επειδή οι γονείς τους σκοτώθηκαν, μετά τη ρωσική εισβολή.

«Στο συγκεκριμένο story ένας φίλος μου ρωτάει ποιος θέλει να υιοθετήσει 2 νεογέννητα διδυμάκια. Γιατί οι γονείς μου μόλις σκοτώθηκαν. Η καρδιά μου ραγίζει», είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Σε συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η οικογένειά της ζει στο.

«Είναι πολύ δύσκολα. Φοβάμαι και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. Όλη μου η οικογένεια μένει στο Χάρκοβο, εκεί όπου γίνονται κινήσεις τα τελευταία 8 χρόνια. Έχω μία γιαγιά που μένει μόνη της και δεν ξέρουμε καν τι κάνει. Δεν βγαίνει κανείς από το σπίτι, είναι επικίνδυνο να κάθεσαι κοντά σε παράθυρα. Βάζουν ακόμα και σελοτέιπ για να μην τους έρθουν στο πρόσωπο τα τζάμια. Υπάρχει καταφύγιο στην πολυκατοικία, αλλά δεν είναι προσαρμοσμένο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου