Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νίνο: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Ο Νίνο έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από αυτά.

Ο Νίνο είναι από τα παιδιά εκείνα που βγήκαν από το πρώτο talent show που έγινε ποτέ στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να κάνει τη δική του πορεία μέσα από πολλές επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος είτε από άλλες που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες.

Ο ίδιος ωστόσο, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ενώ και οι συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς είναι ελάχιστες, αφού δεν του αρέσει να ασχολούνται μαζί του για κανέναν άλλο λόγο πέραν των επαγγελματικών του.

Ο γνωστός τραγουδιστής όμως, το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργός στα social media, ενώ πολλές φορές τον έχουμε δει να «παίζει» το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων με τους ακόλουθούς του.

Αυτό έκανε και σήμερα, Τετάρτη 20/4 και σε μία από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ο καλλιτέχνης από έναν διαδικτυακό τους φίλο, ήταν το αν είναι σε σχέση αυτή την εποχή, με τον ίδιο να μην διστάζει να απαντήσει λέγοντας: «Όχι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου