Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Μας δείχνει τα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τα παιδιά του (Φωτό)

Μετά από δύο χρόνια καραντίνας λόγω του κορωνοϊού, φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα γιορτάσουμε κανονικά το Πάσχα, χωρίς περιορισμούς.

Οι διάσημοι Έλληνες έχουν ξεκινήσει ήδη της εξορμήσεις τους, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τα οικογενειακά τραπέζια που θα ακολουθήσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει που θα περάσει το φετινό Πάσχα, ωστόσο, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ακολουθεί όλα τα έθιμα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21/4 ο τραγουδιστής αποφάσισε να βάζει τα πασχαλιά αυγά μαζί με τα παιδιά του και κατά τη διάρκεια μοιράστηκε και ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Συγκεκριμένα, ο τρυφερός μπαμπάς δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την 13χρονη κόρη του Αναστασία και τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο, ενώ χρωματίζουν τα αυγά τους.

Πάσχα χωρίς τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά δε γίνεται… αλλά εμείς βάλαμε την πινελιά μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00