Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

«Φωτιά» στο διαδίκτυο από την κοινή φωτογραφία Drake-Taylor Swift

Η φωτογραφία από το παρελθόν έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών.

O Drake κοινοποίησε φωτογραφία – έκπληξη με την Taylor Swift και οι θαυμαστές τους προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Ο Καναδός ράπερ δημοσίευσε μια σειρά εικόνων στο Instagram με τη λεζάντα: «Είναι πολύ τρυφερές για γίνει κατανοητή η έννοια της σκληρής δουλειάς».

Σε μια φωτογραφία ο Drake εμφανίζεται σε ένα πάρτι, ενώ μια άλλη είναι του γιου του, Adonis. Στο τέλος υπάρχει μία εικόνα που μοιάζει σαν να προήλθε από κάμερα Polaroid, που δείχνει τον Drake με τα χέρια του γύρω από τη Swift.

Η φωτογραφία από το παρελθόν έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών, με εικασίες για το αν σηματοδοτεί συνεργασία που βρίσκεται καθ΄οδόν.

Οι δυο τους έχουν συναντηθεί καλλιτεχνικά όλα αυτά τα χρόνια – συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης της Apple Music στην οποία ο ένας ακούει τα τραγούδια του άλλου – αλλά ποτέ δεν κυκλοφόρησαν επίσημο single μαζί.

 

Η Swift είναι απασχολημένη με την επανηχογράφηση των έξι άλμπουμ που κυκλοφόρησε στη Big Machine Records, αφού η εταιρεία και τα δικαιώματα για τα πρωτότυπα αυτών των άλμπουμ πουλήθηκαν στον μάνατζερ Σκούτερ Μπράουν το 2019. Ο Μπράουν πούλησε τα δικαιώματα τους σε επενδυτικό ταμείο το επόμενο έτος.

Μέχρι στιγμής, η Swift έχει κυκλοφορήσει ξανά ηχογραφημένες εκδόσεις του άλμπουμ της Fearless του 2008 και του πρωτοποριακού άλμπουμ της του 2012 Red.

«Το μόνο που ζητάω είναι μια συνεργασία Taylor Swift x Drake» έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, καθώς άλλοι παρατήρησαν ότι η ανάρτηση έχει like από τη δισκογραφική της Swift, Republic Records.

 

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου