Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Τα έχανα, δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου»

“Αυτή η μυθολογία ανέθρεψε τη δική μου την γενιά” εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς και την διαχείριση που έκανε σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Παντελάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι δύσκολες στιγμές στη δουλειά θα είναι όταν πέσεις στο σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός και θα σου φερθεί όπως δεν πρέπει να φερθεί. Δεν μιλάω καθόλου για σεξουαλική παρενόχληση και όλα αυτά. Μιλάω όμως για απαξιωτική συμπεριφορά ως προς την υποκριτική σου το οποίο δεν φέρνει και κανένα αποτέλεσμα γιατί απλώς μπλοκάρεις».

«Παλιά μεγαλώναμε με το ότι πρέπει να ταλαιπωρηθείς, πρέπει να σου σπάσω το εγώ, πρέπει να σε ξεφτιλίσω γιατί έτσι μόνο θα λυθείς. Αυτή η μυθολογία ανέθρεψε τη δική μου την γενιά. Εγώ δηλαδή τα έχανα και δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου. Εάν με αφορά πάρα πολύ η γνώμη του ανθρώπου που με προσβάλλει, δεν έχω μάθει να το διαχειρίζομαι».

«Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω. Απλώς υπάρχει και κάτι που λέγεται φιλότιμο! Αν φύγεις, κρεμάς τους συναδέλφους και είναι γενικά κακό. Δεν το έχωκάνει αλλά το έχω σκεφτεί» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00