Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ντρου Μπάριμορ: Δεν ήξερε ότι ο E.T. ήταν ψεύτικος – Συνομιλούσε μαζί του στα γυρίσματα

Σαράντα χρόνια μετά, η Ντι Ουάλας θυμάται στιγμές από τα γυρίσματα της δημοφιλούς ταινίας – Η 7χρονη τότε, Ντρου Μπάριμορ συνομιλούσε και «πείραζε» τον εξωγήινο στο σετ, καθώς νόμιζε ότι είναι αληθινός

Η ταινία «Ε.Τ» ήταν που ανέδειξε τη Ντρου Μπάριμορ ως ηθοποιό, καθώς η ερμηνεία της ως «Γκέρτι» ήταν μοναδική.

Η 7χρονη τότε, ηθοποιός είχε μπει πραγματικά στο πετσί του ρόλου και όπως αποκάλυψε και η τηλεοπτική της «μητέρα», η Ντι Ουάλας ίσως είναι και λογικό, αφού θεωρούσε ότι ο εξωγήινος ήταν… πραγματικός!

Η Ουάλας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ και οι δυο τους θυμήθηκαν την ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησαν μαζί.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η μικρή Ντρου τότε, θεωρούσε ότι το κουστούμι του εξωγήινου ήταν πραγματικό και μάλιστα, προσπαθούσε να συνομιλήσει μαζί του στο σετ.

«Από εκείνη τη στιγμή, ο σκηνοθέτης, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, φρόντισε να έχει δύο ανθρώπους εκεί ανά πάσα στιγμή, έτσι ώστε κάθε φορά που πήγαινες να του μιλήσεις, τα μάτια του να δουλεύουν και το κεφάλι του να ανεβοκατεβαίνει και να μπορεί να σου απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά η Ουάλας.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε τη σκηνή, όπου ο εξωγήινος πεθαίνει κι εξήγησε πώς το αντιμετώπισε αυτό η Ντρου Μπάριμορ.

«Εφόσον εγώ υποδυόμουν τη μητέρα της, έπρεπε να πάω κοντά της και να την ηρεμήσω. Οπότε πήγα εκεί και της λέω: “Οκ Ντρου, τώρα θα κάνουμε γύρισμα για την τελευταία σκηνή, όπου θα πεθάνει ο Ε.Τ.. Αλλά ξέρεις αγάπη μου, ότι δεν πεθαίνει στην πραγματικότητα, απλά θα παίζει. Οκ;”», περιέγραψε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πώς της απάντησε η 7χρονη. «Εννοείται ότι το ξέρω Ντι. Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια;», της είπε.

Η Μπάριμορ πρόκειται να συναντηθεί ξανά με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ αυτή την εβδομάδα, για μια ειδική προβολή της ταινίας, στο Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου