Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τσάβαλου: Στα 20 μου δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε η Κατερίνα Τσάβαλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική παρενόχληση και την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει υποστεί.

«Ο ένας που έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά είναι σε αυτούς που ακούστηκαν, αλλά έχουν παραγραφεί. Δεν μπορώ να πω το όνομά του γιατί εμένα δεν είναι σεξουαλικό κι εκείνος έχει ακουστεί για σεξουαλικό και δεν μπορώ να πω το όνομα γιατί μπορεί να μου κάνει μήνυση.

Είναι πολύ σοβαρά πράγματα αυτά. Την ώρα που παίζεις, γεμάτο με κόσμο το θέατρο, να κοροϊδεύει όλους τους ηθοποιούς και να λέει “πως παίζετε έτσι, χάλια, αίσχος”», είπε αρχικά η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η Κατερίνα Τσάβαλου είπε στη συνέχεια: «Ήμουν πολύ μικρή, 20 χρονών και είχα πάει για οντισιόν στο θέατρο. Κι έκλεισε την πόρτα του θεάτρου, ήμασταν μόνοι μας. Είχα μάθει ένα ρόλο που μου είχαν δώσει για ένα έργο. Μου έλεγε “πες το έτσι, πες το αλλιώς”.

Μετά μου είπε “κλείσε τα μάτια”. Νιώθω κάτι και ανοίγω τα μάτια μου και πήγε να με φιλήσει. Με πιάνει έτσι το σαγόνι και μου λέει “περιμένω να με πάρεις τηλέφωνο” και φεύγει. Δεν τον πήρα ποτέ τηλέφωνο και εννοείται ότι δεν πήρα και τον ρόλο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00