Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρένος Ρώτας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή και ο φόβος μην τον πλακώσει στο ξύλο ο Δημήτρης Διαμαντίδης

Τον Ρένο Ρώτα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη.

Ο νεαρός ηθοποιός θυμήθηκε το παρατσούκλι που του είχαν δώσει στο σχολείο λέγοντας πως από τότε που θυμάται τον εαυτό του ήταν πάντα το καλό παιδί.

«Ήμουν πάντα το καλό παιδί, από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Στο σχολείο με έλεγαν ψηλό και άχαρο. Μόλις τσιμπήσεις λίγο, βρίσκουν και πατάνε σε αυτό» είπε ο Ρένος Ρώτας.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή λέγοντας:

«Δεν είμαι σε σχέση. Πάει καιρός από τότε που φλέρταρα τελευταία φορά. Έτσι κι αλλιώς δεν το έχω εύκολο. Δυσκολεύομαι να φλερτάρω. Πρέπει να έχω γνωρίσει λίγο το άλλο πρόσωπο πρώτα, να έχουμε ανταλλάξει δυο κουβέντες, για να μην το κάνω άκομψα και άτεχνα. Έχει τύχει να με φλερτάρει κοπέλα πιο έντονα. Ενώ ντράπηκα, δε μου πέρασε απαρατήρητο, Μου φάνηκε ενδιαφέρον».

Σε άλλο σημείο, ο Ρένος Ρώτας θυμήθηκε μια αστεία ιστορία από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, τότε που πίστευε ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα πάει να τον πλακώσει στο ξύλο.

«Είχα μια ερωτική σκηνή με τη Βερίνα Χιώτη που είναι γυναίκα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Τότε εγώ ήμουν τελείως ψάρι και μου λέγανε ότι θα έρθει ο μπασκετμπολίστας να με πλακώσει στο ξύλο. Λέω, αυτό το επεισόδιο θα βγει στον αέρα, ο άνθρωπος θα το δει, είναι η γυναίκα του… Δε τον συνάντησα ποτέ» είπε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου