Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Νικόλ Κίντμαν: «Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου»

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

Η Κίντμαν και ο Έρμπαν γνωρίστηκαν το 2005 και πολύ σύντομα παντρεύτηκαν. Έχουν μαζί δυο κόρες, τη Σάντεϊ Ροζ και τη Φέιθ Μάργκαρετ και είναι από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια της show biz. Για τον τραγουδιστή που έχει αντιμετωπίσει προβλήματα εθισμού από ουσίες. Για εκείνον η συνάντηση με την Κίντμαν υπήρξε σωτήρια για τον ίδιο. «Δεν άλλαξε τη ζωή μου, η ζωή μου άρχισε όταν τη γνώρισα. Κυριολεκτικά είπα μέσα μου οκ, η ζωή αρχίζει τώρα» έχει πει στο CBS Sunday Morning ο Έρμπαν για τον Νικόλ.

To ζευγάρι γνωρίστηκε σ’ ένα γκαλά στις ΗΠΑ, παρότι και οι δύο κατάγονται από την Αυστραλία. Αν και γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2005 πέρασαν πολλοί μήνες για να βρει το θάρρος ο Κιθ να τηλεφωνήσει στην Κίντμαν. «Δεν ήμουν σε καλή φάση της ζωής μου. Δεν πίστευα ότι θα κοιτάξει κάποιον σαν εμένα. Όμως, κάποια στιγμή επιστράτευσα το θάρρος μου και σχημάτισα το τηλέφωνο της και την πήρα. Αρχίσαμε να μιλάμε και να μιλάμε και να μιλάμε, χωρίς καμία προσπάθεια».

Εκείνος την εντυπωσίασε όταν στα 38α γενέθλιά της την πήρε με τη μηχανή του για να κάνουν έναν ταξίδι ως το Γουντστοκ. «Ήταν τα γενέθλια μου και στεκόταν έξω από το σπίτι μου κρατώντας γαρδένιες στις 5 το πρωί. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πώς αυτός είναι ο άντρας που ελπίζω να παντρευτώ» έχει πει η Κίντμαν στο περιοδικό People. «Ήταν πολύ έντονο. Εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου- ίσως επειδή είμαι τόσο ρομαντική, ή είμαι ηθοποιός ή έχω δυνατή πίστη, αλλά είπα ωραία, αυτός είναι».

Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2006, σε μια τελετή στην οποία παρευρέθηκαν ο Ράσελ Κρόου και ο Χιού Τζάκμαν, ηθοποιοί με καταγωγή από την Αυστραλία. Όμως, λίγους μήνες μετά ο Έρμπαν πήγε αυτοβούλως σε κέντρο απεξάρτησης καθώς είχε πάλι ενδώσει στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν κλονίστηκε. «Προκάλεσα μεγάλη αναταραχή στον τόσο φρέσκο γάμο μου» έχει πει στο Rolling Stone ο Κιθ το 2016. «Επιβίωσε, αλλά ήταν ένα θαύμα. Με αφύπνισε πνευματικά (σ.σ: η Κίντμαν). Νιώθω ότι ξαναγεννήθηκα χάρη σ’ εκείνη, έτσι αισθάνομαι. Και για πρώτη φορά στη ζωή μου, αισθάνθηκα ότι μπορώ να ξεφορτωθώ τις εξαρτήσεις».

Το 2008 το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη τους κόρη, τη Σάντεϊ Ρόουζ. Το κοριτσάκι ήταν το πρώτο παιδί για εκείνον και το τρίτο για την Κίντμαν, που είχε ήδη δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ. Το 2010 ήρθε και το δεύτερο παιδί τους, η Φέιθ Μάργκαρετ, που γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα. Η ίδια έχει δηλώσει πως θα ήθελε να είχε κάνει και άλλα παιδιά με τον τραγουδιστή.

«Μακάρι να είχα γνωρίσει πολύ πιο νωρίς τον Κιθ και να είχαμε περισσότερα παιδιά μαζί, αλλά δεν συνέβη. Εννοώ πως θα μπορούσα να είχα κάνει ακόμα δυο παιδιά μαζί του, θα ήταν τέλειο».

Eπιπλέον, δεν έχει ακουστεί τίποτα για αυτόν τον «χολυγουντιανό» γάμο. Το ζευγάρι ζει ήρεμα στην Αυστραλία και στο Νάσβιλ με τα παιδιά του. «Έχω τον πιο υπέροχο σύντροφο στη ζωή μου. Είμαι μία από τις πολύ τυχερές γυναίκες που έχω είχα έναν υπέροχο πατέρα και έχω έναν υπέροχο σύντροφο και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να το πω αυτό και να μιλήσω για τους καλούς άντρες στη ζωή μου που με επηρέασαν» έχει πει και πάλι η Κίντμαν για εκείνον.

«Αν έπρεπε να περιγράψω με μια φράση την Νικ ως σύζυγο, μητέρα και άνθρωπο θα έλεγα μόνο το εξής: είναι όλη μια καρδιά» έχει απαντήσει με τη σειρά του εκείνος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου