Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννης Παπαζήσης: Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά – Κινήθηκα νομικά για να πάρω τα χρήματα (Βίντεο)

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» έδωσε ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις δουλειές που έκανε την υποκριτική και ανάφέρθηκε σε ένα συμβάν στη δουλειά που τον ώθησε να κινηθεί νομικά.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική είχε ασχοληθεί και με άλλες δουλειές.

«Από την αρχή της καριέρας μου ως ηθοποιός δεν έχω κάνει άλλη δουλειά. Πριν την υποκριτική έχω δουλέψει στην οικοδομή, στο μπαρ, ότι κάνει κάθε παιδί για να επιβιώσει».

«Έχω μείνει απλήρωτος από δουλειά. Προσπάθησα να πάρω τα χρήματα, κινήθηκα νομικά και πάλι δεν τα πήρα. Σημασία έχει να πηγαίνεις παρακάτω και να συνεχίζεις το ταξίδι της ζωής σου».

Εκείνο που λατρεύει πολύ είναι η επαφή με τον κόσμο: «Λατρεύω να μου μιλάει ο κόσμος έξω. Είναι αυτό που λέγανε παλιά όταν ήμουν στο Εθνικό Θέατρο: κάνουμε τα πάντα για να μας μάθει ο κόσμος και με το που μας μαθαίνει φοράμε καπέλο και γυαλί. Θέλω να με αναγνωρίζει και να με αγαπάει ο κόσμος».

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε πως δεν έχει βιώσει κακές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ εάν δεν συμφωνεί με μία συνεργασία προτιμάει να αποχωρήσει.

«Δεν έχω υποστεί κακές συμπεριφορές, δεν δίνω τον χώρο για οποιαδήποτε συμπεριφορά πέρα από την επαγγελματική. Αν δεν συμφωνώ από μία δουλειά φεύγω».

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι υπέρ της συνεπιμέλειας, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» με τον ρόλο του Τέρη Τεπενδρή.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου