Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία της

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της - «Ας προσευχηθούμε όλοι για τη ζωή της» γράφει ο Μάκης Δελαπόρτας για την ηθοποιό.

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει η Μαίρη Χρονοπούλου σχετικά με την κατάσταση της υγείας της αλλά και τον συσχετισμό που έκαναν κάποιοι με το πρόβλημά της και τη συμμετοχή της στα γυρίσματα του «Έτερος εγώ».

«Προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Έχω αναπνευστικό πρόβλημα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθώ να συνέλθω» ανέφερε η Μαίρη Χρονοπούλου στο Debater.gr και τον Λάζο Μαντικό.

Σε άλλο σημείο η σπουδαία πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου είπε: «Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Ποιος έγραψε αυτή την ανοησία; Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα».

Σε ερώτηση του αν φοβάται τον θάνατο, η Μαίρη Χρονοπούλου απάντησε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που δε φοβάμαι. Είμαι έτοιμη για τη μετάβαση, πολύ έτοιμη από καιρό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου