Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Τζένιφερ Άνιστον «παλεύει» με διαταραχές ύπνου για δεκαετίες και μιλάει ανοιχτά για αυτές

Σοβαρά προβλήματα με τον ύπνο της αντιμετωπίζει η Τζένιφερ Άνιστον κι εξηγεί πώς ξεκίνησαν.

Η ηθοποιός που αγάπησε το κοινό από τον ρόλο της στην κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» μίλησε στο People κι εξήγησε ότι ταλαιπωρείται εδώ και χρόνια από διαταραχές ύπνου, όπως η αϋπνία και το στρες. Μάλιστα, ανέφερε πως σε κάποια φάση της ζωής της, υπνοβατούσε.

«Νομίζω ότι ξεκίνησε περίπου στην ηλικία των 30. Ίσως και νωρίτερα. Όταν είσαι νεότερος όμως, δεν παρατηρείς τα σημάδια που αφήνει στον οργανισμό σου η έλλειψη ύπνου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Ξεκίνησε σαν κάτι που απλά το αποδεχόμουν. Μετά ξεκίνησα να συνειδητοποιώ όμως, τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μου, τη δουλειά μου, το μυαλό και τη φυσική μου κατάσταση».

 

Όπως εξήγησε αργότερα, είχε μία συνήθεια, την οποία μάλιστα, χαρακτήρισε «καταστροφική» για τον ύπνο της. Κοιτούσε το ρολόι της συνεχώς…

«Πήγαινα για ύπνο κι έφτανα να κοιτάω συνεχώς το ρολόι απέναντί μου, με αποτέλεσμα να σκέφτομαι συνεχώς πόσες ώρες ύπνου μου έχουν απομείνει», είπε.

Τελικά, το πρόβλημά της συνεχιζόταν για χρόνια, μέχρι που αποφάσισε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. Βέβαια, εξηγεί πως ακόμα και σήμερα, εξακολουθεί μερικές φορές να αντιμετωπίζει προβλήματα στον ύπνο της, όμως προσπαθεί να βρίσκει λύσεις.

«Κατέληξα να παλεύω με την αϋπνία μου διαρκώς. Πλέον, έχω βρει μια ρουτίνα που με βοηθά να χαλαρώνω. Δίνω χρόνο στον εαυτό μου και κάνω γιόγκα. Επίσης, ποτέ δεν παίρνω το τηλέφωνό μου στο υπνοδωμάτιο. Την έχω καταργήσει αυτή την κακιά συνήθεια», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου