Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανθή Σαλαγκούδη: «Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα όλο αυτό»

“Μια σχέση πρέπει να είναι πολύ σαθρή για να τελειώσει για κάτι τέτοιο” εξομολογήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη, το πρωί της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την περίοδο που αυτή ήρθε στο φως της επικαιρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως μια φορά δημοσιοποιήθηκε μια σχέση μου και μετά ένιωθα πολύ άβολα. Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ άβολα όλο αυτό. Οπότε μετά αποφάσισα να προστατεύσω την προσωπική μου ζωή όσο περισσότερο μπορώ».

«Δεν ξέρω πως να το πω… Δεν είμαι εγώ αυτό, δεν ένιωθα άνετα και δεν νιώθω άνετα με την δημοσιοποίηση της προσωπικής μου ζωής».

«Μπορεί αυτό να συμβαίνει για διάφορους λόγους. Απλά επειδή ένιωθα άβολα σε εκείνη την φάση, μετά αποφάσισα να προστατεύσω όσο μπορώ την προσωπική μου ζωή. Νομίζω βεβαία ότι μια σχέση δεν τελειώνει για έναν τέτοιο λόγο. Πρέπει να είναι πολύ σαθρή για να τελειώσει για κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00